Explosieven gevonden bij woningen Clintons, Obama en andere Democraten

Bij de woning van Hillary en Bill Clinton in Chappaqua even buiten New York is vanochtend in alle vroegte een bombrief aangetroffen. Gisteren werd bij de woning van George Soros een vergelijkbaar mechaniek gevonden. 

Zowel Soros als de Clintons staan hoog op de dodenlijst van het meer radicale deel van de aanhang van Donald Trump. Trump doet er ook alles aan dat vuurtje op te stoken.  Het is niet moeilijk te raden in welke hoek we de afzender moeten zoeken.

Inmiddels circuleren er berichten dat er ook een ‘verdacht pakketje’ is aangetroffen bij de woning van Barack Obama in Washington DC.

Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

Update: verklaring US Secret Service


Update: het bureau van omroep CNN is New York is ontruimd na berichten over mogelijke verdachte pakketjes. De MAGA-club heeft het druk.

Update:
Nu ook een verdacht pakket bij het kantoor van Democratisch politica Debbie Wasserman te Florida.

Update:
Het bompakket dat bij CNN was bezorgd was geadresseerd aan voormalig CIA-directeur en huidig commentator bij CNN John Brennan

Update:
Volgens Jake Tapper van CNN lijkt het erop dat het pakket dat bij Debbie Wasserman bezorgd was, oorspronkelijk gericht was aan voormalig Minister van Justitie onder Obama Eric Holder, maar omdat het verkeerd bezorgd was bij Wasserman was afgeleverd, die als afzender vermeld stond:

Update:
Eerder waren er berichten dat er ook een bom naar het kantoor van gouverneur van de staat New York Andrew Cuomo was gestuurd, maar die bleken onjuist. Daarna werd echter wel degelijk alsnog iets ontdekt, maar of dat een bom is, is nog niet zeker.

 

Update:
Nu ook een verdacht pakket onderschept dat voor Democratisch afgevaardigde Maxine Waters bestemd was

Update:
En ook het kantoor van Democratisch senator Kamala Harris van Californië heeft een bom ontvangen.