En weer lijdt Teeven aan ernstig geheugenverlies

Als hij geloofwaardig wil zijn zal hij toch wegens dementia praecox zijn biezen moeten pakken. Hij heeft een anoniem getuige in een grote onderwereldzaak niet beveiligd, waarna de man geliquideerd werd. Zo gaat dat in Nederland, zo gaat dat onder Teeven.
En kijk eens aan, hij herinnert zich weer eens niets meer:

Inzet is onder meer een briefje, waarop de namen stonden van de vermeende bedreigers van Van der Bijl. Dat zou Teeven als officier van justitie in handen hebben gekregen, ruim voor de moord. Nu, anno 2014, kan Teeven zich nauwelijks iets herinneren van het briefje. Hij weet niet meer van wie hij heeft gekregen, hij weet niet meer of hij er met Van der Bijl over heeft gesproken. ‘Naar mijn weten waren er toen geen concrete bedreigingen aan mij bekend,’ zei hij in april bij de raadsheer-commissaris.

De weduwe doet aangifte tegen Teeven wegens meineed. Wat een geluk voor hem dat hij inmiddels op het departement bovenop het Openbaar Ministerie zit… Zou dit nu allemaal toevallig zijn?

5 gedachten over “En weer lijdt Teeven aan ernstig geheugenverlies”

  1. Kan geheugenverlies een juridische procedure doen verjaren, juridisch dan. Bij dit soort mallooten? Denk het haast wel en denk dat jij dit ook weet. “Zoveel aan m’n kop gehad die tijd” Maf, en de papieren raken ook alsmaar kwijt.

  2. Luc:
    Niet alleen papieren raken kwijt. Ook complete filmrolletjes. Hele dossiers. iedere geloofwaardigheid. Al het sociale gevoel etc.etc. Wat overblijft is een zak racisme en vreemdelingenhaat genaamd Teeven.

  3. Als Teeven lijdt aan ernstige verschijnselen van dementie, moet hij met terugwerkende kracht worden ontheven van taken waar hij kennelijk de verantwoordelijkheid niet voor kan dragen. Als hij daarentegen liegt dat het gedrukt staat, moet hij voor meineed worden veroordeeld en mag hij de bajes eens van de andere kant van de tralies leren kennen. Hoe dan ook, die man moet weg, evenals de rest van zijn VVD vriendjes.

Reacties zijn gesloten.