“Doorlopen!”

In de hele stad Rotterdam geldt al jarenlang een samenscholingsverbod. Dat betekent dat als u met meer dan twee personen ergens staat, u door de politie kan worden wegge stuurd. Maar in de wat minder melaninerijke wijken is dit samenscholingsverbod nauwelijks van kracht. Daarom bent u nu verbaasd, want dat wist u niet. Ik kwam er zelf een paar jaar geleden toevallig achter. Ik liep in Spangen en kwam een jeugdvriend tegen. Een hardwerkende jongen van Marokkaanse afkomst die geen vlieg kwaad doet. Hij was met zijn broer, een rechtenstudent, en we raakten in gesprek. Binnen tien minuten kwam er een agent op een fiets op ons af en snauwde: “Doorlopen!”. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

3 gedachten over ““Doorlopen!””

 1. ” Daarom bent u nu verbaasd, want dat wist u niet.”

  Nee ik ben alleen verbaasd, dat kennelijk zo weinig mensen dat wisten. Ik heb sinds 2003 geen voet meer in Rotterdam gezet. Stel je voor dat er samen met mijn man en 1 van onze kinderen of kleinkinderen zou lopen: Zo gauw wij zouden stilstaan, zouden wij dan een boete riskeren.
  Zeker als “melaninerijken”: die kreet houden wij er in! :))

 2. ” Daarom bent u nu verbaasd, want dat wist u niet.”
  Nee, ik ben niet verbaasd. Ik weet al heel lang dat Nederland een politiestaat is en het zal alleen nog maar erger worden. Tenzij mensen massaal in verzet komen….
  Dood aan de fascistoïde dwangstaat van schedelmeter Asscher en Eucalypta Klijnsma.

 3. Dit is een goed voorbeeld voor het feit dat onze land vol met burgers is die niet eens beseffen dat we daadwerkelijk in een politiestaat leven.

  En dan komt Bolkestein vertellen dat we moeten op het verstand van de rechtse burger rekenen.
  Wasda?

Reacties zijn gesloten.