Der Führer hat gelogen!

Gisteren werd de Führer aller tokkies, de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert W. verhoord door de rijksrecherche in verband met het door hem aangestichte nazi-gebral in een Haagse bierkelder op 19 maart j.l.
Om zich te verdedigen zei de Karadzic uit de polder (de vergelijking is op 30 augustus 2010 gemaakt door CDA’er en voormalig EP-lid Arie Oostlander aan de vooravond van het ‘feest van de democratie’ in Arnhem waar het CDA besloot met de nazi’s te gaan samenwerken) in een verklaring ter zake welke hij af heeft gegeven het volgende:

“Ik wil ook minder islam in Nederland”

Gezien de aard en structuur van de eenmansbeweging van Geert W. is het nauwelijks voor te stellen dat horigen zoals EP-lid en tweede kans nazi (tevens massamoordverheerlijker) De Graaf uitspraken kunnen doen die niet de instemming hebben van den Lijder.

Daarom is het goed als de rijksrecherche verdachte Geert W. even flink aan de tand voelt over deze uitspraak van 23 Juni 2014, d.w.z. bijna drie maanden na het gejoel in die Haagse bierkelder, op Twitter:

2014-06-23 de Graaf compleet islam vrij

Ik denk eerlijk gezegd dat het ‘minder’ uit die verklaring een truc is geweest ten einde de rijksrecherche te misleiden – een leugen dus is van de hand van verdachte – en dat het ‘compleet islamvrij’ (lees: alle islamitische medeburgers vermoord of het land uit gejaagd) de werkelijke opvatting van den Lijder weergeeft.

Verder kan een opmerking van de hand van W. (en gezien zijn eerdere pogingen het plebs op te jutten tegen de rechterlijke macht en de rechtsstaat) luidende ‘Om hiervoor genoemde redenen ga ik er van uit dat het Openbaar Ministerie zal besluiten mij niet te vervolgen. Ieder ander besluit kan niet anders worden uitgelegd dan politiek gemotiveerd.’ moeilijk anders worden gezien dan een poging de het OM en de rechterlijke macht te intimideren.
Wellicht dat wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar W. daarvoor eveneens vervolgd en veroordeeld kan worden.

1 gedachte over “Der Führer hat gelogen!”

  1. Pingback: @EenVandaag: lees Krapuul.nl! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.