De PVV heeft weer eens tien dingetjes bedacht

De PVV heeft weer eens een tienpuntenplan opgesteld. Deze keer met betrekking tot de in Irak oprukkende beweging ISIS. Dit is van direct en eminent belang voor de gemiddelde vinexwijkbewoner, zoals u zult begrijpen.

Het betreft dan ook een tienpuntenplan tegen de werkelijk afgrijselijke islamterreur waaronder wij al jaren lijden. Zo moet ik bijvoorbeeld al dertig jaar met afgewend hoofd langs de moskee nabij het centrum hier ter stede rijden, om te voorkomen dat de aanblik van zijn terroristische minaretten, die de toch zo prachtige, grotendeels uit beton opgetrokken, binnenstad van Eindhoven ontsieren, permanent op mijn netvlies gebrand wordt.

“Nederland moet zich beschermen. Doen we dat niet, dan herhalen de barbaarse taferelen die zich vandaag afspelen in Syrië en Irak straks ook in ons land.”

Zo lezen wij in het PVV-pamflet. Maar natuurlijk. De Turk twee huizen verder staat klaar om een kuil te graven in het park op het einde van de straat en u aldaar met een nekschot uit zijn AK-47 te executeren. Dit wordt ons verteld door een liefhebber van de Nederlandse cultuur die dat blijkbaar echter niet eens in een grammaticaal correct Nederlandse zin weet te formuleren. Echter, ik ben een tolerant mens: ook de grammaticaal gemankeerden in ons land hebben recht op een mening. Ik vraag me alleen af of nu juist zij daar 7000 euro per maand voor betaald moeten krijgen, maar goed.

“Teruggekeerde Syriëgangers moeten per direct de gevangenis in. Onmiddellijk vastzetten in administratieve detentie. Deelname en ondersteuning van de gewapende islamitische strijd wordt strafbaar gesteld.”

Administratieve detentie is detentie zonder tussenkomst van de rechter (http://nl.wikipedia.org/wiki/Administratieve_detentie) Dat is immers het ideaal van de PVV. Mensen vastzetten zonder tussenkomst van linkse D66-rechters. Deden ze dat ook maar met Wilders, inderdaad. Gewoon gelijk de bak in met die vent. Maar nee, juist omdat hij nog niet de absolute meerderheid heeft leven we nog in een rechtsstaat. Althans een soort van. Hoe zit het ermee, OM? Hebben jullie al een reden bedacht waarom jullie Wilders niet willen vervolgen?

“Er moet een immigratiestop komen voor mensen uit islamitische landen, met inbegrip van asielzoekers.”

Nou precies. Niet alleen islamieten moeten worden tegengehouden, maar ook alle andere mensen uit die landen. Dit zijn namelijk naar alle waarschijnlijkheid ook negerachtigen en dat moeten we niet willen, nietwaar? Ook asielzoekers hebben vette pech. Ook als je gevaar loopt doodgemarteld te worden in je eigen land staat nep-ariër Wilders aan de grens met zijn hand omhoog, net zoals de Nederlandse regering in de jaren dertig (niet-welgestelde) joodse vluchtelingen uit nazi-Duitsland tegenhield. Of u graag even in uw eigen land wil kreperen, ja? Wij hebben hier niets te maken met vieze armoedzaaiers die men zelfs in hun eigen land niet moet.

Verder stelt de PVV als maatregel Vrijwilige Remigratie voor. Ik probeer mij voor te stellen hoe dat werkt. Krijgen betrokkenen een brief waarin staat “De Nederlandse regering heeft besloten dat u valt onder de regeling Vrijwillige Remigratie. Gelieve per direct Vrijwillig te Remigreren.”

Ook wil de PVV meer geld voor de AIVD:

“Stop met weggooien van geld aan ontwikkelingshulp en geef extra geld aan het beschermen van Nederland tegen terrorisme”

Inderdaad gaan wij al járen gebukt onder een niet aflatende golf van terreuraanslagen in Nederland. Daarentegen speelt de AIVD werkelijk helemaal niets klaar, en lijdt onder een afgrijselijk gebrek aan middelen waardoor ze slechts 1,8 miljoen telefoonrecords door hebben kunnen spelen aan de NSA. Dit kan zo niet langer.

Tenslotte stelt de PVV:

“Israël is de frontlijn in de strijd tegen de jihad. Bevorder de economische betrekkingen met dat land. Als Israël valt, dan valt het Westen”

Nou precies. Ik verlies altijd met Risk, waarschijnlijk komt dat doordat ik dit punt nooit goed heb begrepen. Ik zet tien extra legers op het Midden-Oosten en val aan!

9 gedachten over “De PVV heeft weer eens tien dingetjes bedacht”

 1. Er bestaat trouwens voor wie nog twijfelde ter zake nu geen enkele twijfel meer: Elsevier – dat blaadje dat al weet dat een overleden ex politicus vermoord is door een iemand uit Oost Europa nog voor verder ook maar iemand weet dat het arme mens überhaupt is overleden – is de spreekbuis van der Führer. Het bracht namelijk dat bedenksel prominent en met instemming op haar site.
  Overigens, als het niet zo cynisch was kon je om het laatste punt – over die boycot van Qatar en Saudi Arabië -nog wel lachen. Qatar, dat is waar het volgende voetbalfeestje gehouden wordt ten koste van duizenden doden en onnoemlijk veel leed en dat is dus waar de tokkie-aanhang van der Führer zich onder het genot van ladingen Euroshopper-bier en chips aan zal laven. Onderwijl de ‘nationale identiteit’ tot uitdrukking brengend met een zo mogelijk nog grotere berg oranje gekleurde plastic bagger. Saudi Arabië is waar de olie vandaan komt waar Wilder’s dure bolide op rijdt die hij zich van die duizenden Euro’s per maand voor zijn nazistische gebral kan veroorloven. Dus wie steunt er nou eigenlijk concreet het terrorisme?

 2. Het gidsland voor vryheid en democratie de VS van America heeft de merkwaardige politiek een man/politieke party te voorzien van veel geld om er later achter te komen dat gehele delen van de bevolking daar echt niet gelukkig mee zyn (Hitler, Pinochet,Marcos etc.etc.

  Toch verwoordt dit pamflet gevoelens die by grote delen van de bevolking schynen te leven,
  gelukkig maar dat GW zoon raar mannetje is en ie geen sterke oprganisatie achter zich heeft.

 3. De PVV heeft 10 dingetjes bedacht? Dat zou betekenen dat ze kunnen denken. Hetgeen ik ten zeerste betwijfel! De PVV heeft dit gewoon overgeschreven uit hun bewegingsbijbel de verzamelde werken van Jozef Goebels! De PVV is gewoon een nazi-onderafdeling met een eigen fuhrer!

 4. ““Nederland moet zich beschermen. Doen we dat niet, dan herhalen de barbaarse taferelen die zich vandaag afspelen in Syrië en Irak straks ook in ons land.”

  Dezelfde taferelen zoals die tijdens de WW2 zich voordeden, en op dit moment zich voordoen in het zo door Wilders zo geadoreerde Israel….. mensen opgepakt zonder aanklacht, collectieve strafmaatregelen, illegale bezettingen van grond, verkrachtingen zonder straf door soldaten, illegale bewoning… dat alles zijn dus zaken die Wilders wel voorstaat en propageert!

  ISIS is een verwerpelijke organisatie ja, maar de NSBer Wilders is meer dan dat……. een supporter van apartheid, criminaliteit en onwettigheid!

 5. Deze 10 punten vodje van de PVV wordt versiert door hun bekende aanhef: TSUNAMI! TSUNAMI! TSUNAMI! TSUNAMI! TSUNAMI!

  Nader lezend begrijpen we dat deze keer de TSUNAMI! uit islamitische strijders zou bestaan die niet bang voor onze JSF’s zouden zijn. Soit!
  Dacht ik dat we met de 8 mlrd kostende JSF’s eigenlijk tegen elke mogelijke TSUNAMI! beschermd zouden zijn.
  Ben ik weer naïef geweest.

  Opnieuw gooit PVV/Wilders hiermee onze belastinggeld met de bakken weg door middel van deze rabiaat-rechtse idiote tokkieverzinsels die ook met ladingen bier niet goed binnen te werken zijn.

  De extreem-rechtse Paranoia is zeker nog niet weg.

 6. Omtrent dom PVV figuur vs Pechtold (ook een lul maar dat terzijde). Die zei dat er ISIS vrienden aan tafel zaten. Dus maar wat roepen weer zo des PVV.

  _Mig (Goed gezien)

  @4 Een partij met rechtsextremistische standpunten met een leider die ethnische zuiveringen beloofd op een verkiezingsbijeenkomst en met openlijke banden met homofobe, vrouwenhatende en antisemitische bewegingen zoals de Poolse KNP, het Front National en de Thea Party rechtsextremistisch noemen is niet erg vreemd.

  brekkie (PVV idioot met een kindergeest)

  @9
  Dan is het dus ook terecht dat de PVV’er in kwestie roept dat men ISIS en HAMAS aanhangers zijn.
  Of werkt het in de linkse geest alleen maar 1 kant op?

  Leef op je best! (Goed gezien)
  @10

  ” Dan is het dus ook terecht dat de PVV’er in kwestie roept dat men ISIS en HAMAS aanhangers zijn. ”

  Nee, je doet een verkeerder veronderstelling. Die PVV’er die roept zomaar iets wat (naar alle waarschijnlijkheid) helemaal niet waar is. Er zijn geen aantoonbare argumenten voor om zoiets te roepen. Er zijn wel aanwijsbare feiten om te roepen dat de PVV rechtsextremistische trekjes vertoont.

  RuudWillem (Goed gezien)
  @10

  nee, want de kritiek op de PVV is wel gebaseerd op feiten. Denk jij echt dat er iemand in de NL tweede kamer zit die de acties van ISIS goedkeurt? Dan ben je wel heel erg dom.

Reacties zijn gesloten.