‘De leugenaars en de oorlogsstokers! Spaar ze allemaal! Altijd verkrijgbaar in uw favoriete media!’

‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘  De massavernietigingswapens van Colin Powell die niet bestonden...
‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘
De massavernietigingswapens van Colin Powell die niet bestonden…

Hier kunt u lezen hoe de wereld werd voorgelogen ten koste van uiteindelijk wellicht meer dan een miljoen onschuldige mensenlevens en het einde van de ellende is nog lang niet in zicht.

‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘  De trouwring van Timmermans waarvan nog steeds geen beelden zijn...
‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘
De trouwring van Timmermans waarvan nog steeds geen beelden zijn…

Hier kunt u lezen hoe Frans Timmermans dansend op de lijken van de slachtoffers van MH17 dacht te kunnen aanzetten tot een oorlog met Rusland. Het bewijs voor die trouwring waar deze ‘ambtenaar van de burgerlijke stand’ het over had, moet nog steeds geleverd worden.

‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘  Genocide-premier Netanyahu en zijn leugens over een Iraanse bom.
‘Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. ‘ Genocide-premier Netanyahu en zijn leugens over een Iraanse bom.

Hier kunt lezen hoe premier Netanyahu van genocide-staat Israël het dacht te kunnen aansturen op een oorlog met Iran terwijl de Mossad al lang weet had van het feit dat Iran nog lang niet in staat is een atoombom te maken als het dat al zou willen.

Wat is de overeenkomst tussen deze drie flagrante leugens, behalve dat ze geuit zijn voor het oog van de hele wereld door mensen die kennelijk graag gokken met de levens van duizenden onschuldigen die soms nog nooit gehoord hebben van dit gajes, en het feit dat deze lui vertegenwoordigers zijn van zogenaamde ‘vrije, westerse democratieën’ ook wel geheten: die ‘superieure westerse cultuur gebaseerd op joods-gristelijk-humanistische tradities’? Dat de zogeheten ‘main stream’ media de leugens van die lui altijd klakkeloos en zonder enige reserve de wereld insturen.

Ook journalisten en krantenredacties zouden verantwoordelijk moeten kunnen worden gehouden voor de gevolgen van het altijd maar weer klakkeloos en gretig likken van de reet van hun broodheren. Het is wat ik al eerder zei: fascisme verpakt in krantenpapier en met bewegende plaatjes.
‘De leugenaars en de oorlogsstokers! Spaar ze allemaal! Altijd verkrijgbaar in uw favoriete media!’

Het aangehaalde artikel in ‘The Guardian’ bevat nóg een verheugend bericht naast het feit dat de leugen van een oorlogsmisdadiger is ontmaskerd:

The scale of the leak, coming 20 months after US whistleblower Edward Snowden handed over tens of thousands of NSA and GCHQ documents to the Guardian, highlights the increasing inability of intelligence agencies to keep their secrets secure.