De gevolgen van de Nuclear Security Summit lopen de spuigaten uit !

Was het nog niet genoeg dat het hele luchtruim tot 50 nautische mijlen rondom Den Haag wordt dichtgegooid van 16 tot 28 Maart, waarbij al het recreatieve luchtverkeer, dus ook modelvliegen verboden is, gisteren werd er een fotoverbod in de gemeente Haarlemmermeer ingesteld.

Haarlemmermeer<—–Klik hier maar eens op.

Het vorige fotoverbod werd op 20 November 1944 door de Duitse bezetter ingesteld.

Er wordt een zeer groot gebied van Nederland gemilitariseerd. En vandaag werd bekend dat in Leiden, maar ook in Den Haag, ziekenhuizen niet opereren en slecht bereikbaar zijn.

Je zal maar patiënt zijn.

Ook worden er meerdere wegen afgesloten en bewaakt. De A4 en A44 bijvoorbeeld, en wordt het gehele Openbaar Vervoer verstoord.

Binnen Den Haag zelf worden ook meerdere wegen en stadsgebieden van de buitenwereld afgesloten en wordt een Sperrgebiet ingesteld. Het militariseren van een dergelijk groot gebied is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer voorgekomen. Den Haag zelf kan daar over meepraten aangezien de Atlantik Wall door half Den Haag liep.
Toen :
atlantikwall (20)

Nu:
Veiligheidsmaatregel

Deze “overlast”  vinden veel ondernemers in Den Haag en omgeving natuurlijk niet fijn, want het kost hen omzet. Escort bedrijven daarentegen verwachten een enorme omzet.

Eveneens is bekend geworden dat de hele top eigenlijk een schijnvertoning is die over schijnveiligheid gaat. De slotverklaring is namelijk al geschreven.

Er is kort geleden een site opgezet die protesteert tegen de top in Den Haag.  De actievoerders roepen geheel terecht op tot een demonstratie op 23 Maart.

Ondertussen is bekend geworden dat Poetin, die het druk heeft met de annexatie van Sudetenland, oh nee, de Krim, niet komt. Lavrov komt wel.

Deze top kost handenvol geld, geld dat anders gebruikt had kunnen worden, voor onderwijs bijvoorbeeld, of voor de gezondheidszorg. De Top veroorzaakt enorme overlast voor de burger, en dat alles omdat onze megalomane Overheid maar wat trots is dat zij met deze schertsvertoning hun internationale bekendheid weer een beetje kunnen opvijzelen.

Natuurlijk zijn ook de Politie en Defensie trots, zij “beschermen” de burger tenminste.
Tegen wat eigenlijk ? Niet tegen Terroristen, die vinden die hele Top niet eens interessant en hebben het te druk met bomaanslagen in Afrikaanse en Arabisch sprekende landen. Die hebben wel iets beters te doen.

Tegen demonstranten ? Nou, rellen zoals tijdens de America’s top in Canada in 2001 zullen hier niet plaats gaan vinden. Demonstranten van de wat radicalere bewegingen hebben namelijk ook wel iets beters te doen dan in Den Haag rond te lopen.

Het hele pakket aan “veiligheidsmaatregelen” is een overkill. Een volslagen belachelijke actie. Een actie die zeer goed weergeeft hoe paranoïde onze Overheid, en met haar vele andere Overheden in de wereld, eigenlijk is.

De rit uitzitten, dat is het enige dat de gewone burger nog kan doen. Tot Rutte 2 valt. Maar ook daar is weinig uitzicht op aangezien politici niet meer voor hun eigenlijke principes uitkomen, laat staan dat ze actie ondernemen in de Kamer.

12 gedachten over “De gevolgen van de Nuclear Security Summit lopen de spuigaten uit !”

 1. Precies, de spijker op z’n kop. Het lijkt wel of we in oorlog zijn. En al die totaal van de pot gerukte waanzinmaatregelen voor die schertsvertoning kosten handenvol geld. Daar zijn toch wel betere bestemmingen voor te bedenken, lijkt me zo.

 2. Lachen! Stel, je komt als Chinees of Japanner na een slopende vlucht aan op Schiphol (gemeente Haarlemmermeer). Je hebt je fototoestel al standaard klaar en je wilt je aankomst fotograferen. Stort er op eens een grote club eencelligen op je, pardon, Marechaussees, die even de noodtoestand van de plaatselijke burrie komen consumeren.
  Opa in Hoofddorp wordt 100 en kleinzoon fotografeert de jarige: oppakken, twee dagen hechtenis en een flinke prent. Zal hem leren te spotten met autoriteiten die het in hun broek doen van angst.

  In elk geval, dit laat zien dat de boven ons geplaatsten volstrekt de weg kwijt zijn en streven naar een risicoloze maatschappij door zoveel mogelijk mensen preventief op te kunnen pakken.

  Soms kijk ik wel eens uit het raam, en die zie ik hoge lantaarns…. Dan denk ik aan het Franse liedje over de aristocraten aan de lantarens. Een heerlijk gezicht, steeds meer…..

 3. @Mark:
  [de aristocraten aan de lantarens. Een heerlijk gezicht, steeds meer…..]

  Blijkbaar hebben wij hetzelfde visioen: Pendouillons-les, pendouillons-les ! Ça ira, ça ira!

 4. Mooi he. Kan Markje weer gewichtig lopen doen. Hij zal erbij staan van… “Waar hebben ze het eigenlijk over”… want verder dan wat hij ingefluisterd krijgt reikt zijn kennis niet. Met zijn alfa opleidingkje waar hij tevens veel langer dan normaal over heeft gedaan.

  Dan mag hij weer mooi weer spelen. Het is echt tenenkrommend. Het land stort in elkaar achter hem maar meneer mag lekker wat zeggen.

  MKB Nederland ook weer blij met al deze oponthoud rond en om hun toko’s.

  Fijn! En als je een hartaanval krijgt…… geen ambulance ?

  Als je zoiets nu op een eiland doet. Texel of zo? Nee Den Haag dan hoeft de lul met vingers niet ver te fietsen. Echt wat knudde maatschappij hebben we toch. Logica ?! wat is dah ?! ah voetjebal op TV het is weer gezellig! en we praten nergens meer over.

 5. Echt VVD en hun prestige projecten. Fyra, Betuwelijn, JSF. Gevolgen voor het volk en de schatkist ??? ur ur ur ur! BMW BMW! ur! ur! ur!

 6. En waar gaat zo een top over.

  Terroristen mogen geen nucleair materiaal in handen krijgen.

  Foei terrorist dat mogen jullie niet. En voila een of andere rechtse mafketel vaak een VVD type die vuistdiep in de wapenhandel zit ziet weer geld en denkt puur en alleen aan zichzelf zoals we gewend zijn van die door pakkers en harde werkers. En verkoopt het gewoon onder de tafel door aan strijdende partijen want het interesseert ze geen ene fuck. Money talks en bullshit walks (in een maatpak).

  Lekker met zijn dikke vette reet ergens op de kaaiman eilanden slurpen aan zijn “wel verdiende” cocktail.

  Bloed diamanten iemand ?
  Hard hout iemand ?

  Precies.

 7. Kind soldaten te koop! Kind Soldaten te koop! Bij 10 stuks de 11de gratis! Ze zijn van te voren gedrogeerd! Kind Soldaat te Koop!

  Wie maakt me los! Kunnen niet worden ingeruild!

Reacties zijn gesloten.