De apenpakjes van Ivo Opstelten

De werkloosheid stijgt met ruim 700 mensen per dag.

Onlangs schreef Krapuul nog over het verder elders weinig vermelde feit dat er in het komende jaar nog ten minste zo’n twintigduizend mensen in de zorg na de al eerdere twintigduizend in diezelfde sector die het is overkomen op straat komen te staan.
Waar moeten al die mensen heen? Nou, behalve dwangarbeid verrichten voor haatsecretaris Eucalypta Klijnsma en haar hulpje Job Cohen is er nog een mogelijkheid.

Die mensen kunnen van Ivo Opstelten in het kader van het streven van hem en schedelmeter Asscher naar de fascistische heilstaat dan een apenpakje halen om nepagent te worden.

Want zover is dit land gezonken: het heeft zo langzamerhand meer simpele zielen in uniformen van fascistische kutbedrijven als G4S en Ivo Opstelten die zich laten gebruiken om de rest van het mensdom in dit nutsyland onder de duim te houden dan dat het bekwaam verplegend en verzorgend personeel heeft. Ten behoeve van een hele kleine kliek misdadigers namens wie Ivo Opstelten het vuile werk opknapt.

En u? U vindt het prima. Let maar eens op 19 maart a.s.

4 gedachten over “De apenpakjes van Ivo Opstelten”

  1. Toen private beveiligingsbedrijven net opkwamen tijdens de jaren 70, werden deze met wantrouwen en verachting bekeken door de politie. Begrijpelijk aangezien deze bedrijven bestaan omdat de politie winkels en bedrijven terreinen niet afdoende tegen dieven kan en wil beschermen.

    De beveiligingsindustrie fungeert onder andere als een afvoerputje van politie en leger. Mensen die niet goed genoeg waren om daar te werken of daar te blijven werken komen daar vaak terecht. Ik ken beveiligers die deugen maar die zijn niet de norm binnen hun beroepsgroep. Hetzelfde geldt voor leger en politie overigens.

    Nee, ik zit niet te wachten op meer mensen in een uniform die zich God wanen en ongetraft wapens mogen gebruiken tegen burgers. Zeker niet werklozen die zich gefrustreerd en vernederd voelen. Dat is vragen om nog meer burgerdoden.

  2. Hoewel? Als ik dan zo’n werkkamp met zwendelaars en oplichters als die wethouder uit Almelo mag bewaken, wil ik er in welwillendheid wel even over nadenken.

Reacties zijn gesloten.