Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XIII)

Un ménage à trois

Lief Dagboek,

Mooi zo, van die malloten van een Nunes met d’r agenda en Van Unnik met zijn hysterische tweets ben ik dan tenminste ook af, wat kan mij dat Noord-Holland ook verder schelen, of willekeurig welke gemeente of provincie trouwens… daar komen pas de echte mutanten op af, hebben we gezien. Gaat bijvoorbeeld zo’n Cor Bosman in een mail expliciet opschrijven wat wij allemaal denken! Hoe dom kun je zijn?? Het is niet voor niks dat ik niet wist hoe snel ik uit dat Venlo weg moest zien te komen.

Over Limburg gesproken; ik wou dat die pruik eens terugkwam van de pruikenmaker. Ik heb er nu namelijk zo lang een van Stassen geleend, maar die zit niet echt lekker.

Verder blijft het maar onuitstaanbaar mooi weer, misschien moet ik mij inderdaad gewoon terugtrekken als onderhandelaar, zoals die betweter van een Weisglas suggereerde. Ik ga dan lekker in de zon zitten, en Mark en Maxime zoeken het maar uit. Ik stuur ze gewoon terug naar de onderhandelingstafel als die ontwikkelingshulp niet genoeg afgeknepen wordt.

Ik ben weliswaar geen voldoende voorwaarde meer voor dit kabinet, maar nog altijd een noodzakelijke. Dus zolang Rutte niet gezellig met Samsom wil gaan onderhandelen zit hij mooi met mij opgescheept, wahahahaha!

Hè, dit maakt mijn hele dag weer goed! Niks zo gelukkigmakend als losers chanteren.