Christenunie roept rabiaatrechts immigratiebeleid halt toe

Ondanks het gejuich van de VVD na de verkiezingen heeft rechts wel degelijk een tik opgelopen, en dat vertaalt zich – net als in 2006 – dan ook weer direct in een voorstel van de Tweede Kamer dat de gevolgen van het door Gerd Leers zo vurig verdedigde, rabiaatrechtse immigratiebeleid van de jaren ervoor moet voorkomen. Was het in 2006 het generaal pardon, deze keer is het in elk geval het opschorten van het uitzetten van hier reeds gewortelde kinderen totdat een nieuw kabinet kan beslissen over een kinderpardon.
Er bestaat momenteel een meerderheid voor het kinderpardon, dus je zou zeggen dat ook dit voorstel gesteund zou moeten worden. Take that, Gerd Leers, en de rest van rabiaat-rechts Nederland.

2 gedachten over “Christenunie roept rabiaatrechts immigratiebeleid halt toe”

  1. Ja en ondertussen hebben kinderen en hun ouders er weer een trauma bij gekregen. Maar ja, dat zal die rechtse gekken aan hun reet roesten, zij slapen toch wel lekker zo zonder enig geweten.

  2. Eerste test voor de coaltieonmogelijkheid VVD-PvdA. De VVD is rabiaat tegen, ongeacht het feit dat er een Kamermeerderheid voor is.

Reacties zijn gesloten.