Amper 15 jaar en dood door haat! Vermoord!

Abdisamad, slechts 15 jaar geworden. Vermoord  uit haat...
Abdisamad, slechts 15 jaar geworden. Vermoord uit haat…

Weet u nog: niet zo lang geleden had de EO een Rotterdamse nazi in een programma die vindt dat islamitische medeburgers aan een boom moeten hangen.
Een ander bruin misbaksel vindt dat Marokkaanse medeburgers moeten branden en VVD-nazi Gertjan Neerhof vindt dat mensen die geen begrip hebben voor massamoordenaar Anders Breivik ‘wegkijken.’
Wat dat laatste betreft: wij kunnen Gertjan Neerhof van de VVD in zoverre geruststellen dat wij niet ‘wegkijken’ en geteisem als hij onder een vergrootglas hebben liggen.
Hij en zijn mede-nazi’s kunnen er verzekerd van zijn dat wij er zorg voor zullen dragen dat ook volgende generaties de gelegenheid krijgen vol walging kennis te nemen van wat Neerhof en zijn soortgenoten er voor ideeën op nahouden en uitkramen.

Goed, of eigenlijk niet goed: dan hadden we nog een nazi die in de Tweede Kamer met instemming van de meeste van zijn collega’s – ook die buiten de eenmansclub waar ie zelf horige van is – het had over het ‘Endlösen’ van demografische ‘problemen’ via de baarmoeder. Alsof Heinrich Himmler nooit weg geweest is.
Afgelopen donderdag stierf de 15 jarige Abdisamad Sheikh-Hussein in Kansas City. Hij was doodgereden. Doodgereden door een psychopaat met een sticker op zijn auto dat moslims erger zijn dan ebola (wat hebben nazi’s toch met ebola?) en die ook blijkbaar van mening is dat moslims aan bomen moeten bungelen, moeten branden en dat wie geen begrip heeft voor Anders Breivik ‘wegkijkt.’ Die vast ook wil dat er getto’s en concentratiekampen voor islamitische medeburgers komen zoals hier die andere VVD-nazi Propstra graag wil.
Sinds donderdag heb ik nog geen politicus of opiniemaker horen zeggen dat het nu afgelopen moet zijn met die stompzinnige haat. Voordat er ook hier daadwerkelijk doden gaan vallen. Het is oorverdovend stil. Vooral bij degenen die anders altijd met de grote bek vooraan staan: Asscher, Marcouch, Buma, Rog, Van Weezel, Sommer..ik noem er slechts een handjevol.
Te druk met Onno Hoes en het ophemelen van de xeno- en homofobe spruitjeslucht die POWNed heet blijkbaar.

Trouwens, heel eerlijk gezegd verwacht ik eerdaags wel een stukje van Theodor Holman – de wannabe Breivik die vindt dat je een pistool zou moeten kopen om Polen dood te schieten – waarin ie zegt dat de moordenaar van die 15 jarige jongen ‘een punt’ heeft.
Dan duurt het ook vast niet lang eer VVD-nazi’s en ander geteisem gaan joelen dat wie geen begrip voor die terrorist met zijn SUV heeft ‘wegkijkt.’
Benieuwd of fascist Andries Knevel ook hardop durft te zeggen dat die jongen ‘het er naar gemaakt heeft.’
Ook benieuwd of docent van de politieschool Nico Groenwold vindt dat de dood van de 15 jarige Abdisamad ‘langzaam en pijnlijk’ genoeg was.
En heeft haatheks Elma Drayer van het tegenwoordige hetzeblad waarvoor destijds tientallen mensen zijn kapotgeschoten al gekraaid dat de bezorgde, boze, blanke burgers hier ‘afstand’ moeten nemen?