Advocaat Meindert Stelling NIET geschorst

Poging om kritische advocaat monddood te maken is mislukt:

Gisteren, 2 juni, heeft de Raad van Discipline een zeer terechte uitspraak gedaan inzake de dreigende schorsing van advocaat Meindert Stelling.
De raad is namelijk niet meegegaan in de eis van deken Martens om Meindert Stelling te schorsen.
Dit tot groot genoegen uiteraard van Meindert Stelling zelf, maar ook van zijn tientallen cliënten.

Reactie advocaat Meindert Stelling: het verzoek van de deken aan de raad van discipline kan worden gezien als een poging om scherpe kritiek op disfunctionerende rechters onmogelijk te maken. De vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van verdediging zijn hierbij in geding. De deken heeft getracht die vrijheden te beperken, hoewel hij daartoe geen enkele wettelijke bevoegdheid heeft (En lees verder bij Indymedia).

1 gedachte over “Advocaat Meindert Stelling NIET geschorst”

  1. Jeetje, ik radicaliseer iedere dag een beetje meer. Nu heb ik zelfs Indymedia aan mijn favorieten toegevoegd, omdat ze aandacht vragen voor advocaat Stelling die stelling neemt tegen een genocidiale deken van advocaten. Ik weet niet hoe die beroepsgroep georganiseerd is, daarvoor ben ik te vaak van huis, maar als de positie van deken iets met een leidinggevende functie te maken heeft, dan mag je toch verwachten dat deze deken niet met atoombommen gaat smijten. Al is het alleen maar vanwege het negative demografische aspect hiervan, waardoor ook de functie van deken overbodig wordt.

Reacties zijn gesloten.