Advocaat: Dienst Terugkeer en Vertrek heeft rechter vals voorgelicht bij uitzetting

De advocaat van de twee uitgezette asielzoekers Koulibaly en Bah zegt dat de rechter door de Dienst Terugkeer en Vertrek vals is voorgelicht:

De rechter stelde als voorwaarde voor uitzetting dat de mannen in Guinee opgevangen zouden worden en daar medicatie en geneeskundige hulp gedurende zeker drie maanden zouden krijgen. Ambtenaren van justitie zegden dat toe, maar volgens de advocaat is er niets geregeld. (NOS)

De advocaat heeft staatssecretaris Teeven gesommeerd om onmiddellijk actie te ondernemen. Teeven moet vandaag nog reageren. Dit is de zoveelste dubieuze affaire onder verantwoordelijkheid van Teeven. Wat moet die man doen om gedwongen te kunnen worden op te stappen, hoogstpersoonlijk een asielzoeker ‘op de vlucht’ neerschieten of zo?

3 gedachten over “Advocaat: Dienst Terugkeer en Vertrek heeft rechter vals voorgelicht bij uitzetting”

  1. Had de advocaat dan iets anders verwacht van het zooitje mensenrechtenschenners van de dienst terugkeer en vertrek?
    Had de advocaat iets anders verwacht van een zooitje “bevel is bevel” ambtenaren?
    Had de advocaat iets anders verwacht van het criminele duo Opstelten/Teeven?
    IK NIET!!!!

  2. @1 Het lijkt me dat die advocaat uitstekend bezig is, komt me niet over als een naïeveling in elk geval. Laat Teeven dit maar eens uitleggen.

  3. Het beloven van het ministerie van TEEVEN , is voor veel mensen in de loop der jaren al vaker opgebroken .Dit beleid heeft vast en zeker zijn grondslag in het beleid in de vorige eeuw van onze oosterburen .Zo in de jaren van de toenmalige nieuwe wereld orde ,geleid door een groep psychopaten .Waar zelfs BERNARD graag onder diende en gediend had, als stafhouder ,en met hem vele NEDERLANDERS . Maar ook op dat punt is er niet veel veranderd ,wat blijkt aan al de anonieme klik lijnen .Waar jaarlijks een stijging van bellers is geconstateerd .Wat een heerlijk land .

Reacties zijn gesloten.