Zweeds #PVV – faalnieuws

Het aantal demonstranten  tegen Wilders (200) bij een anti-islamlezing helemaal in føcking Zweden was groter dan het daadwerkelijke aantal toehoorders (100). Honderd toehoorders, daarvoor reis je nog nét af naar Groningen, maar Wilders moet daarvoor tegenwoordig helemaal naar Zweden gaan.

 Volgens Aftonbladet sprak Wilders drie kwartier, maar kwam er verder weinig los in de zaal vol toehoorders. Tegen de tijd dat de PVV-leider weer vertrok waren de meeste betogers ook alweer naar huis.

Zelfs zijn tegenstanders weet Wilders niet meer voldoende te motiveren, zij het dat ze nog wel een mandje eieren hadden meegenomen.

28 gedachten over “Zweeds #PVV – faalnieuws”

 1. de sukkel wilders is een visionair die de moed heeft om tegen het eu monster en de door niemand hier gewenste inmenging van een geloof dat alleen maar narigheid veroorzaakt stelling te nemen.leugen en bedrog is niet aan hem besteed,wat bij het egoistische kliekje dat nu ons volk naar de verdoemenis aan jagen is wel preveleert.perfect is niemand,wilders ook zeker niet,maar wat hem onderscheidt van de anderen is zijn eerlijkheid.en daar is ook grote behoefte aan tegenwoordig.de tijd zal het uitwijzen.

 2. sinds wanneer ???? is de telegraaf n krant die puur de waarheid vertelt zonder opsmuk en sensatie ??? nou dat is voor t eerst dat ik dat hoor . haha ffe lachen hoor spreker 1, van harte beterschap gewenst door deze spreekster

 3. @ 2. Na de verkiezingen was het heerlijk rustig, het gaat nu weer ergens over. Over de plannen van het kabinet. Dat de politiek nu niet door die witgeblondeerde, bij wie de peroxide in de hersenen is geslagen.

  Visionair? M´n zolen, het is een looser 1e klas die nog steeds de maatschappij tegen elkaar wil opzetten. Hij doet niet anders dan draaien, liegen en bedriegen, want al waar hij namens zijn kiezers voor stond gaf hij heel gauw weg.

  De tijd zal uitwijzen dat Wilders waarschijnlijk over een jaartje verdwijnt en ergens op een obscuur plekje zijn geld telt en treurig de geschiedenis in gaat.

 4. 2 – dirk flierefluyter schreef:
  “perfect is niemand,wilders ook zeker niet,maar wat hem onderscheidt van de anderen is zijn eerlijkheid.en daar is ook grote behoefte aan tegenwoordig”

  Grote behoefte?
  Vandaar die 100 toehoorders natuurlijk!

 5. @2 Wilders is een lafbek die anderen ophitst tegen minderheden en daarna wat vrijblijvend over Europa is gaan huilen omdat iedereen dat gezeur over die afgrijselijke islamdreiging kotsbeu werd.

 6. @4 Wilders is nog steeds de bliksemafleider van het kapitaal , of hij nu VVD lid is of zijn Lidl versie van VVD beleid propagandeerd .. Dus nu het Kapitalistisch-NeoLiberale Frankenkabinet vorm krijgt is er weer afleiding nodig van het stelen en graaien en gaat de pers weer elke daartoe perfect getimede bekscheet van Wilders over EU en /of Moslims groots uitmeten

 7. @8 Al,

  Er is verschil tussen een kabinet Rutte-Wilders (Verhagen) en een kabinet Rutte-Samsom.

  Dat de Telegraaf nu aan Wilders een zetje geeft de dieperik in, is alleen maar toe te juichen.

 8. @9 “Er is verschil tussen een kabinet Rutte-Wilders (Verhagen) en een kabinet Rutte-Samsom.”
  Natuurlijk, op papier. Of dit in de praktijk ook echt zo zal zijn, valt helaas nog te bezien, vrees ik…

 9. De overeenkomst van beide kabinetten is dat er diverse mensen in zitten die er geen enkel probleem mee hebben met een beweging als de PVV te regeren.

 10. Ik moet hier wel vreselijk om lachen! Wilders naar Zweden! Waar de doorsnee Zweed beter engels spreekt dan hij, misschien was er weinig animo in de zaal omdat ze allemaal dachten, wtf!, waar heeft die man het over? 😆

 11. @12
  Bij die “doorsnee-Zweed” horen dan ook nog eens “de allochtonen”, zoals ik ter plaatse heb mogen constateren.

 12. @10 Henri, @11 Laurent,

  Ik vind het wel belangrijk onderscheid te maken tussen slecht en bar slecht. Er bestaat weliswaar een uitdrukking: ‘Het maakt niet uit of je door de hond of de kat gebeten wordt’, maar ik denk dat je je moet realiseren dat een hond harder kan bijten dan een kat. Met andere woorden denk ik dat je moet waken voor politieke apathie, omdat het een toch niet beter zou zijn dan het ander.

 13. Mwah, ik word liever door een hond gebeten (tenzij hij rabiës heeft). Een hond scheurt en daardoor bloed het netjes schoon. Als je door een kat wordt gebeten, zijn dat diepe wonden die gaan ontsteken.

  Maar dat is wel heel erg off topic en iets heel anders 😎 (sorry)

 14. @15 .. Kom op , heb jij er enig vertrouwen in dat er met dit kabinet ook maar iets qua voorzieningen en rechten voor Jan met de pet overblijft .. ?? en het gaat nog 4 jaar blijven ook , want beide partijen weten dat ze vier jaar baantjesmachine nodig hebben om alle bobos van hun partijen aan leuke posities te helpen , voor de PvdA waarschijnlijk de laatste kans .. Nog wat extra baantjes voor de politieke stoephoertjes van D66 en Toen Links en het zit ze met de 1e kamer ook goed ….

  Het verschil is trouwens geen kat en hond maar tussen Arhynchobdellida en Rhynchobdellida , de twee onderklassen van Bloedzuigers ….

 15. Zweden heeft tijdens WO II duizenden joden opgevangen, een geweldige popgroep als ABBA voortgebracht en het eigenzinnige meisje Pippi Langkous! Helaas hebben er óók honderden Zweden tijdens WO II in de Waffen-SS gediend en de ooms van de jodenredder Raoul Wallenberg (Jakobs en Markus) hadden geroofd goud van de nazi’s gekocht dat dezen buitmaakten op vermoorde joden! Dat die schrijfster van dat blad ”Aftonbladet’ en die 200 demonstranten Wilders niet mogen is natuurlijk hun goed recht maar gaan zij misschien in hun vrije tijd ook naar de moskee om te knielen voor Allah en zich te bekeren tot moslim? Mocht de schrijfster (dat ze haar naam niet bekend maakt vind ik overigens wél ontzettend laf te noemen) echter door bepaalde radicale moslims gediscrimineerd worden, mits ze zich niet aan hen aanpast, en zij door hen met een aantal zeer lelijke vrouwonvriendelijke scheldwoorden wordt bestookt dan hoop ik niet dan ze dan Wilders opnieuw afzeikt! Eerlijker is dan voor haar en die overige 200 demonstranten om eens een keer te gaan protesteren tegen allerlei haatzaaiende moslimextremisten of hebben ze daar soms de moed niet voor?

 16. @18 .. wat een suf gelul .. Beter zou het zijn als u uw racistische praat wat openlijker zou etaleren in plaats over te mekkeren over opgevangen Joden en ABBA , Indien men niet tegen Wilders zou mogen protesteren omdat hij een racistische haatdragende eikel is omdat er ook niet elke dag tegen Moslimeikels word geprotesteerd ken ik er nog wel een paar , wilt u astublieft uw bek houden over wat Moslims doen totdat de PVVeikel in het Europees parlement zijn excuses heeft aangeboden voor het toejuigen van de moord op honderden en Kristalnachten van duizenden Moslims in Birma ….

 17. @18 – De schrijfster maakt haar naam wel degelijk bekend, de Telegraaf vermeld deze naam echter niet.
  Te ingewikkeld?

 18. @ 19. Ik hoef me door u niét als een racist te laten bestempelen (ik heb zélf voor 25% allochtoons bloed!) en ik heb ook géén hekel aan allochtonen of moslims, uitgezonderd de extremisten onder hen! Wie zich heeft aangepast aan Nederland en meedoet om deze maatschappij vreedzaam op te bouwen is hier wat mij betreft welkom en ik ben genoeg beschaafde moslims en allochtonen tegengekomen waar ik goed mee overweg kon. U gaat toch hopelijk niét verkondigen dat u zelf een hekel heeft aan westerlingen, zélf altijd de waarheid spreekt, nooit gelul verkoopt of zonder enige zonde bent en misschien zal Allah of God bepalen of Wilders en degenen die tegen hem zijn het Paradijs in mogen of niet. Het geweld tegen moslims, christenen of welke gelovigen waar ook ter wereld is van alle kanten afkeurbaar en ik sta totaal niét achter die haat! En wat dat “beleefde” alstublieft betreft over wat ik vermeld hebt of niet zou mogen verkondigen: U houdt zelf maar uw bek of muil dicht als u niet beleefd kunt zijn! Wie onbeschoft is naar een ander kan altijd hetzelfde terugverwachten of zullen we anders vragen of we Wilders door middel van een hersenspoeling aardig en lief kunnen maken naar anderen toe? Of is het anders een heel goed idee om allemaal op deze site (ikzelf inbegrepen) aardig, lief, respectvol en beleefd naar elkaar te worden? Wie weet hoeven we elkaar dan ook niet meer te beledigen en mocht ik (dat zal wel niet gebeuren) Wilders eventueel ontmoeten dan ben ik bereid om hem alles te vragen over hoe er een vredige wereld mag ontstaan tussen moslims, christenen en al degenen die extremisme afkeuren. Zo ingewikkeld is dat toch niet?

 19. @23 O gut , een kwart allochtoons bloed , nou nou dat is me er wat , Net als Wilders .. en daarom heeft u het recht een stinkfacist als Wilders te verdedigen , met het standaard Ultra-Rechtse flut argument dat ze eerst maar eens tegen Extremistische Moslims moeten ageren …

  U presenteert in u stukje gebral Wilders als de redder van hen die van Moslims last hebben , dat is de houding van een PVV’r en een PVV’r , dat mag hier gewoon een Gore , vuile , Ultrarechtse Stink fascist genoemd worden …

 20. @ 25. Ik heb eigenlijk weinig zin om een complete lijst aan reacties op te noemen over wie hier nou wel of niet gelijk heeft maar op een aantal dingen die ik op @ 23 heb genoemd is niet hetgeen beantwoord over wat ik aangaf! Heb ik daarbij gezegd dat ik Wilders perse verdedig (dat kan ik niet eens in het openbaar doen want ik ben géén advocaat) en als hij een fascist zou zijn, heeft hij soms ook een lijfwacht als de SS, een geheime dienst als de Gestapo en vernietigingskampen tot zijn beschikking waarin Wilders miljoenen van zijn “vijanden” gaat vergassen? Anders gaat u toch gezellig naar hem toe om Wilders al uw “fraaie” benamingen recht in het gezicht te slingeren en daarna hopen dat hij u niét uitmaakt voor een vieze en gemene autochtoonhatende moslimextremist! Het lijkt me namelijk al geen pretje om uitgescholden te worden of met de dood te worden bedreigd en mocht u wel een moslim zijn en hopen dat Allah u toelaat in het Paradijs: het is te hopen dat Allah u toelaat en eventuele fouten vergeeft. En nog even als aanvulling: ik ben voor de volle 100% géén fascist, nazi, rechtsextremist, Stalinistische communist, bolsjewiek, sociaaldemocraat, grootkapitalist, kolonialist, syndicalist, moslim, christen of jood maar een gewoon sterfelijk mens net als ieder ander, dus ook Wilders en de moslims!

 21. @26 .. Bla Bla , Wilders heeft nooit de kans gekregen , was Hitler pas een Fascist Nadat hij met moorden begon of voordat hij met moorden begon??

Reacties zijn gesloten.