Zwarthemden verenigd in knokploeg #DSDA en zij schuwen geen geweld

Screenshot DSDA eSinds november vorig jaar bestaat er op FB de ‘community’ DSDA, een afkorting voor Dutch SELF DEFENSE Army.

De DSDA is een verbond van gelijkgestemden die zichzelf willen verdedigen tegen mogelijke onheil en onderdrukking door derden!

valt er te lezen bij de info.
De groep, 322 Breivikjes in spé, vindt zelf dat zij geen nazi’s zijn, maar uit alles wat ze op de pagina plaatsen blijkt toch wel het tegendeel.

Screenshot DSDA iZe noemen zich een leger en zijn ook werkelijk van plan om onder het mom van ‘zelfverdediging’ de wapens ter hand te nemen.
Voor de (toekomstige) soldaten zijn er kleding en wapeneisen opgesteld. Over het aanschaffen van verboden wapens zegt men: “wat niet weet, wat niet deert”.
In de berichten op de facebook pagina wordt vrij snel duidelijk dat we met een militante, in de kiem terroristische, groep mensen te maken hebben. Oproepen als: het wordt tijd de wapens op te pakken (afbeeldingen 5/7), aankondigingen van trainingskampen en aanwakkeren van vreemdelingenhaat zijn het hoofdbestanddeel van de op de pagina geplaatste berichten.

Het wannabe leger sympathiseert de groep met de fascisten van het Griekse Gouden Dageraad (afbeelding 4) en zijn ze er net als hen van overtuigd dat er een “white genocide” aan de gang is. Ze roepen net als Breivik christenen op om de wapens op te pakken en te strijden voor hun geloof.
Geweld is het uiteindelijke doel, geweld tegen alles en iedereen die zij als gevaar zien voor hun ‘identiteit’.
Blader door de onderstaande schermafbeeldingen en gruwel.
(klik op afbeelding voor groter formaat)

1
Screenshot DSDA
2
Screenshot DSDA b
3
Screenshot DSDA c
4Screenshot DSDA d en d1
5
Screenshot DSDA f
6
Screenshot DSDA g
7
Screenshot DSDA h
8
Screenshot DSDA j

Deze gewelddadige knokploeg profileert zich bovendien als de beschermheren van Pegida en wil op 6 februari aanstaande tijdens de demonstratie van deze nazistische club optreden als ordedienst, meldt nieuwszender AT5.
Ongewapend, maar dat valt gezien alle oorlogstaal op de FB-pagina sterk te betwijfelen.
Ik neem aan dat de gemeente Amsterdam dit niet zal toestaan, maar ook dat is tegenwoordig niet meer zeker.