Zwarte Piet-meute valt willekeurige zwarte vrouw aan

Daar staat ze dan. Een kleine zwarte vrouw in een grote witte sweater. Alleen op een rustig stukje Malieveld. Trots steekt ze een vlag in de lucht, de vlag van West-Papoea waar haar roots liggen, de vlag die verboden is in Indonesië. Ze demonstreert tegen Indonesië dat West-Papoea annexeerde. “Sinds dat conflict zijn er 400.000 Papoea’s vermoord“. En ze demonstreert tegen de Verenigde Naties, de organisatie die er niets tegen doet. Een paar honderd meter verder gaat het er een stuk vrolijker aan toe. Mensen dansen en zingen Sinterklaasliedjes. Toch demonstreren deze mensen ook tegen de VN, maar dan voor het behoud van Zwarte Piet. Ook belangrijk.

Als een klein groepje Zwarte Piet-sympathisanten de vrouw met de vlag zien, slaat de stemming om. De groep loopt dreigend op haar af en sluit haar in. Een blonde vrouw met zwart geschminkt gezicht begint meteen te schreeuwen: “Dus jij bent tegen Zwarte Piet? Rot dan lekker op naar je eigen land!”
………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Doorbraak

8 gedachten over “Zwarte Piet-meute valt willekeurige zwarte vrouw aan”

 1. Het traditioneel tot nu verborgen racisme (“we zijn geen racisten, hoor dat zijn altijd de anderen”) die onderdeel van het traditioneel burgerfascisme in Nederland vormt, heeft uiteindelijk openbaar los gebarsten.

 2. en dit soort PVVtuig roept dat sinterklaas zon lief aardig onschuldig kinderfeest is..wat een verschrikkelijke middeleeuwse haatcampagne is die sinterklaas en die nog ergere aanhang ervan walgelijk dat dit zomaar kan zeg zulke asocialen die dat weerzinwekkende kinderbangmakerijvertoon nog willen vieren,een eng feest met zeer eng karakter niet om aan te horen zulke verklede sint en pieten,kille karakters moeten aardige sint spelen vreselijk

 3. @4, Tilly Kaisiepo is een dappere vrouw.

  Net als vele andere vrouwen die het onrecht durven bloot te stellen.

 4. Overigens is dit een van de eerste goed door de media gedocumenteerde aanvallen van de zombie-volk op in dit geval de onschuldige Nederlandse burger Tilly Kaisiepo.

  De zombies werden plotseling zo agressief dat een politieman afgeschrikt door deze meute probeerde tenminste mevrouw Kaisiepo veilig te begeleiden.

  De zombie gevaar voor onze maatschappij begint steeds duidelijker te worden. Het schijnt dat ze ondertussen in de Tweede Kamer hebben doorgebroken met een zombie-stichting die ze zelf de Partij Voor Vrijheid van Windmolens noemen.

 5. Pingback: Is dit soort volksoproer ons voorland? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.