Zorgmaffia vindt graaigeld een mensenrecht

Slecht voor op de nuchtere maag maar u leest dit op een ander tijdstip dan ik: dit rijtje smoelen bekijken van de top van de gezondheidszorg (zo noemt men dat).
De harses van vastgoedmafioso en oud-minister van oorlog (die er ook echt twee heeft laten voeren namens Nederland) De Grave zit er ook bij. Fijn idee voor als u op de operatietafel ligt.

Meer uit deze bron: de bestuurders van wie u de tronie kunt bekijken vinden een maximum”loon” tegen de mensenrechten indruisen. Ook een visie.

En de goedbetaalde lachkoppen uit de zorgbestuursector zullen vast niet zelf pilletjes uitdelen waar oma van gaat hallucineren of haar “fixeren”.

3 gedachten over “Zorgmaffia vindt graaigeld een mensenrecht”

 1. Waar je het Europees verdrag van de Rechten van de Mens al niet voor kunt misbruiken.
  Inderdaad, op de doelgroep mag worden bezuinigd, dat heeft niks met mensenrechten te maken. Maar het eigen inkomen moet kost wat kost worden beschermd, al gaat de hele zorg failliet.

  Gelukkig kende ik maar 1 kop van de 99…

 2. Nu weten door wie en om welke reden de zogenoemd Vrij Zorgmarkt ingevoerd is.
  Voornamelijk om de salarissen van de top bestuurders te doen optimaliseren op basis van de optimalisatie van de winsten van de zorgverzekeraars.

  Misschien een idee nsts de wet voor openbaarheid financiële steun politieke partijen nu nog een verplichtende wetgeving omtrent de WINSTEN van de zorgverzekeraars uit de Zorgmarkt?

  Het is een en zelfde zootje die dat allemaal veroorzaakt.

 3. Misschien is deze “proef” met de Zorgmarkt juist ingevoerd om in de loop van drie jaren te gaan bekijken hoe hoog kunnen de beloningen van de Top van de Zorgmarkt gemaakt worden.

  De sky is de limit.

Reacties zijn gesloten.