Zorg in Deventer

Nederland 2, Nieuwsuur, 2 juli 2013: zie hier.
Je zult maar in Deventer wonen en persoonlijke zorg nodig hebben.
Plaatselijke wethoudster: Dat kan ook door familie, vrijwilligers en werklozen gedaan worden. Ook professionele zorg? Ja dat kan.
Wanneer komt de pil van Drion? Ben ik niemand tot last en is veel goedkoper.

8 gedachten over “Zorg in Deventer”

 1. Laat me raden: die wethouder is vast een vriendinnetje van dat kreng van een Klijnsma.

 2. Deze hooggeleerde vrouw is van Gemeente Belangen Deventer. Ik heb de uitzending gezien en krijg de koude rillingen over mijn rug en maak mij diep zorgen hoe mijn oude dag (ben nu 64 jaar) er uit moet zien. Moet mijn buurvrouw of buurman mijn billen straks gaan wassen. Geen denken aan. Je kunt je buren en familie niet belasten op een dergelijke manier. Waar heb ik al die jaren premie voor betaald? Dan toch maar de pil van Drion bestellen. Een dooie patient is dan toch goedkoper dan een zieke patient. Zucht.

  http://nl.linkedin.com/in/margrietdejager
  en nog een link
  http://www.deventer.nl/besturen/burgemeester-wethouders/college-van-burgemeester-en-wethouders-1/2009/7/2/wethouder-mevrouw-mr-m-j-g-de-jager-stegeman-deventer-belang

 3. @1, het is verder volstrekt irrelevant of deze ‘dame’ een vriendin is van deze of gene.

  Deze “dame” is tevens zoekende naar nieuwe ‘horigen’ (lees: slaaf), die voor een overdrachtelijke appel en een ei, werkzaamheden (op straffe van) ‘moeten’ verrichten, waarvoor er menigeen de afgelopen jaren reeds ontslag hebben gekregen.

  Deze “dame” kan beter haar biezen pakken, aangezien deze niet in de belangen van ‘de/ een gemeente’ denkt.

  Gemeentebelangen, een verkapte vorm van de voormalige LPF. Eigen ego eerst, is veelal het credo van hen – landelijk. /ervaring-doet-spreken.

  @Sjaan. Gelieve geen ‘pil van Drion’ voor jou, of wie dan ook. Daar ben je – als prachtig individu zijnde – te waardevol voor. En die meerwaarde laat zich nimmer in geld uitdrukken. Louter in respect. Iets wat sommigen, zoals deze “dame”, niet kunnen en/ of willen bevatten vanwege hun verstandelijke/ intellectuele beperkingen.

 4. @2
  Aha, mw. Margriet Stegeman, familie van de worstfabrikant (derderangsworst trouwens).

 5. Zijn jullie nou helemaal 60 met die pil van Drion? Haal ze weg uit het politieke bestel, blokkeer de raadsvergaderingen, mail ze, bel ze, pak je rolstoel en je wandelstok, of stuur je kinderen.
  Kom op, zolang we niet dood zijn blijven we tekeer gaan.

 6. Het is niet goed wat ik denk, maar als ik zo’n wethouder zie dan denk ik:
  Ik zou bij haar met alle plezier mijn vrijwilligerswerk willen doen, ik ben vrijwilliger in de terminale thuiszorg.
  Overigens heb ik daar een opleiding voor, maar ik zal nooit werk doen dat door professionals gedaan moet worden, medicijnen verstrekken, wassen o.i.d.

 7. Ik begrijp niet waarom ze nou zo ingewikkeld doen. Als je mensen nodig hebt, neem je ze gewoon in dienst. Hoef je ook niet mensen werkloos maken.

 8. En dan mogen de ex thuiszorg medewerkers na ontslag en WW weer terug keren voor een bijstand uitkering .Welke idioot komt op dit waan idee ,indien een bejaarde bepaalde verzorging geniet ,die enige kennis moet hebben ,die iemand die daar niet mee op de hoogte of kennis van heeft dat laten doen is vragen om problemen .En wie neemt daar de verantwoordelijkheid voor ,die zelfde gemeente .Buiten de kans ,die zich nu al vaak laat zien in de bejaarden huizen ,met inval of mensen zonder enige opleiding ,hoeveel narigheid heeft dat al niet opgeleverd .Om over diefstal van het een of ander maar te zwijgen ,dat komt ook met grote regelmaat voor in die zelfde bejaarde te huizen .Dus toch maar een pilletje .Ik schaam me eigen de pleuris dat ik AOW heb .

Reacties zijn gesloten.