Zogenaamde woonstichting De Key en het gezonde volksondervinden

Luitjes in de prettige beterebewonerswijk IJburg, Amsterdams aanhangsel aangeplempt in de voormalige Zuiderzee, vinden het niet leukjes als er – gescheiden ouders bij hun in de straat komen wonen.
De zogenaamde woonstichting De Key, altijd bereid naar het gezonde volksgeluid te luisteren, ziet dus af van een eh – parents house in HUN Eva Besnyöstraat. Besnyö draait zich misschien om in haar graf bij de gedachte aan zulke bewoners maar die heb niks in te brengen nietwaar.
NIMBY!

4 gedachten over “Zogenaamde woonstichting De Key en het gezonde volksondervinden”

 1. ‘Buurtbewoners wilden niet voor camera reageren maar hebben wel laten weten dat ze bang zijn dat de komst van het parentshouse de dynamiek in het rustige straatje wordt verstoord. ‘We willen het graag zo houden als het nu is want zo hebben we het ook gekocht. Ook zou de waarde van onze huizen kunnen dalen.”

  Getverdegetverdegetver!
  Ja, want gescheiden ouders zijn natuurlijk sowieso pooiers en hoeren of iets dergelijks.
  Ik hoop dat de lui die dat gezegd hebben binnen de kortst mogelijke keer zelf ontdekken dat hun e(e)ga buiten de deur geneukt heeft, en dat ze dan zelf met hun miserabele éénpersoonsinkomen op zoek mogen gaan naar een woning.

  Ik roep op tot een nationale Huiswaardeverminderende actie!
  Iedereen die vermoedt dat zijn buren menen eindelijk de schaapjes op het droge te hebben wegens geen Zwarten of anderszins Onfatsoenlijken in de buurt en uitsluitend Wit Verantwoorde Kerstversieringen, dient zich zo snel mogelijk aan Liederlijk gedrag te buiten te gaan, teneinde de gemiddelde WOZ-waarde van de wijk in een onherstelbare neerwaartse spiraal te doen belanden.

 2. Ik volsta maar even met een verwijzing naar Wikipedia; voor de rest ben ik nogal sprakeloos vanwege het zoveelste voorbeeld van extreme bekrompenheid…alsook de enorme lafheid van zowel bewoners & de Key.

  Eva Besnyö:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eva_Besny%C3%B6
  (Duitse Wiki is uitgebreider/ ik kende haar nog niet)

 3. Dit is op ijburg al eerder gebeurd met een opvang huis van het leger des heils voor dak en thuislozen en ex verslaafden ,toen maakte men ook al heibel over de komst .Maar dat is er wel gekomen .

 4. Ik vind het wel positief hoor als er stel van “gescheiden vrouwtjes” bij mij in de straat komen wonen ((-;

Reacties zijn gesloten.