9 gedachten over “Zo ver als die gekke Zwitsers is Geert nog lang niet”

 1. “De SVP speelt in op angstgevoelens onder Zwitsers. Die zijn onzeker geworden door de globalisering. Ze worden nu geconfronteerd met veel meer culturen dan vroeger.”
  Zegt een partij in een land dat vier officële landstalen heeft…

 2. Het verbaast me niks want Zwitsers zijn voor mij met stip de grootste xenophoben in Europa. Het Eedgenootschap was tot 1874 verboden voor Joden op twee grensdorpjes na. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik bij een bezoek aan het weggemoffelde Joodse Museum in Basel een bon kreeg omdat de auto 15 centimeter buiten het parkeervak stond. Walgelijk volk dat de politie belt als je ’s avonds na tienen je toilet doortrekt. Ik mot ze niet, dat volk van helers en dieven tussen Duitsland en Italie.

 3. @ Keira 5 `Wat een eng volkje! Zou dat door die bergen komen?’

  Nee, door het zwart geld bankgeheim. Het is de criminele geldstromenkluis van de wereld. Daarom liet Hitler het met rust. En daarom is het het enige EU-land dat niet met dwang werd aangespoord lidstaat te worden en met de euro mee te doen. Geen Europoliticus die daar vragen over stelt. Als heel Europa weer in oorlog is of bankroet, zijn de Zwitsers weer buiten schot. De Paus heeft niet voor niks Suisse-elitetroepen als Vaticaanbewakers.

 4. Weimar Schreef:

  Het verbaast me niks want Zwitsers zijn voor mij met stip de grootste xenophoben in Europa. Het Eedgenootschap was tot 1874 verboden voor Joden op twee grensdorpjes na. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik bij een bezoek aan het weggemoffelde Joodse Museum in Basel een bon kreeg omdat de auto 15 centimeter buiten het parkeervak stond. Walgelijk volk dat de politie belt als je ‘s avonds na tienen je toilet doortrekt. Ik mot ze niet, dat volk van helers en dieven tussen Duitsland en Italie.

  Bende smokkelaars die tot een smokkelaarsstaat is uitgegroeid.

  Wilders zou heel erg graag hetzelfde willen doen maar krijgt steeds tegenwind bijvoorbeeld door krapuul.nl enz enz.

Reacties zijn gesloten.