Zo doen we dat in Nederland. Regels zijn regels!

Het Gelderse Heteren is compleet van slag. Voor het oog van een groot aantal leeftijdsgenootjes werden Malak (8) en Yasser (6) en hun ouders Allaa en Warka Al-Saaidi gisterochtend uit hun woning geplukt om het land uitgezet te worden.

Want ja, dit zijn ‘maar’ asielzoekers, waarvan de regels hebben bepaald dat ze geen enkel recht meer heben om in Nederland te blijven. Dus weg ermee! Oprotten!! Ik moet er van 😥

10 gedachten over “Zo doen we dat in Nederland. Regels zijn regels!”

 1. Ja, natuurlijk moet dat zoveel mogelijk onder de ogen van andere kinderen gebeuren. Ze kunnen niet vroeg genoeg leren hoe het werkt in Nederland.

 2. Nee, joh als het zo openlijk mogelijk doet dan stompt dat irritante medelijden tenminste zo jong mogelijk af.

 3. Dat is het voordeel van ghetto’s he dan kan je ze ook gewoon overdag ophalen zonder dat de netjes in Nederland geboren Hardwerkende Nederlander ermee geconfronteerd wordt.

 4. “Een woordvoerder van de Dienst Terugkeer en Vertrek noemt het ’een ongelukkige omstandigheid’ dat de woning op de aanrijroute naar De Haafakkers ligt. „Maar dit kun je niet voorkomen”, zegt hij”.
  De aanrijroute, klinkt koud en onmenselijk. De aanrijroute klinkt als de route van koeien naar het slachthuis.
  Achterlijke zooi, kun je niet voorkomen. Nee, staan ze ook helemaal niet bij stil die eikels.

 5. Ja, dat is veel netter. Ik heb niks tegen asielzoekers hoor, maar ik wil er natuurlijk niet naar hoeven kijken.

  Ik snap trouwen niet wie er bedenkt dat je een stel kleuters naar Irak kunt sturen. Zouden die mensen daar ook zo gemakkelijk mee omgaan als het hun eigen kindertjes waren? Of ga eens gezellig op vakantie naar zonnig en veilig Irak met de kindertjes. Helden.

 6. “woordvoerder dienst terugkeer en vertrek” lekker baantje heb je dan……….
  Maar ja, op de verjaardagsfeestjes van Henk of Ingrid ben je dan wel de getapte jongen.

 7. En dat moet je niet aan Godwin denken. Ik ben geboren in Amsterdam Plantage Kerklaan, mijn ouders hebben deze woning gekregen in 1944.
  Ik krijg hier kippevel van.

Reacties zijn gesloten.