Ziek zijn is een keuze; genezen ook

Ja mensen, we zijn op de juiste, rechtse weg. Mensen die te weinig geld hebben om zorg te betalen gewoon laten kreperen, dan heb je er ook geen last meer van. Kost alleen maar geld, dat geloop naar de dokter van die paupers die te stom zijn om een beetje op hun gezondheid te letten, nietwaar? Zo doen ze dat in Amerika immers ook.

Sommige huisartsen vertellen over patiënten die terminaal zijn en onnodig lijden, omdat ze de middelen niet kunnen betalen. (NOS)

Ja luister eens, mensen met veel geld zullen het altijd beter hebben dan mensen met minder geld, daar is niets aan te doen, dat is een liberale natuurwet die door Neelie Kroes halverwege de negentiende eeuw is ontdekt. En die mensen hebben dat ook volkomen verdiend. Willen=Kunnen, trampolinespringen, eigen verantwoordelijkheid, ziek zijn is een keuze, gewoon even dóórpakken!

2 gedachten over “Ziek zijn is een keuze; genezen ook”

 1. We hebben het gezegd dat dit zou gebeuren. En ik moet zeggen, ik ben verbijsterd. Ik kan er met mijn verstand niet bij. Dit is het. Je wordt gestraft met plagen, ziektes pijn omdat je gewoon het niet meer kan betalen, simpele dingen als een maagzuurremmer. Volgens de politicii is dat je vrije keus geweest. Kutliberalen., ja ook die van pvda.

 2. Op een dag zegt het elastiekje (het geduld van ieder willekeurig volk)……..

  PATS! ……. en het breekt.

  Eerst nog rennen een heleboel naievelingen naar de PVV omdat alleen blijkbaar Geert Wilders zegt waar het op stond. Blijkt Geertje een charlatan zonder oplossingen en een verlengstuk van de VVD dan wordt iedereen EINDELIJK eens wakker.

  SP je zou ze een kans geven zeg…..

  Wat eerlijker delen zonder afgunst voor mensen die het WEL verdiend hebben. De graaiers aanpakken ? Oorlogen voorkomen ? Huh! Wat aan het millieu doen ? Onderwijs, Zorg, Rechtspraak toegankelijk houden voor laag een midden inkomens ?

  Huh! kan dat ?

  Ja dat kan!

  Gewoon een keer nadenken en dus SP stemmen.

Reacties zijn gesloten.