6 gedachten over “De grenzen van Hero Brinkman (PVV)”

 1. Ik vind zelf die hele discussie over of Hero Brinkman nou wel of geen alcoholist is onnodig stigmatiserend voor echte alcoholisten. Voor de jaren 90 was alcohol vaak de enige makkelijke uitkomst voor mensen die chronisch depressief waren. Antidepressiva voor die tijd werkten vaak niet goed of hadden extreem onaangename bijwerkingen. Ik ken productieve in en in fatsoenlijke alcoholisten. Verslaving op zich maakt je nog geen crimineel.

  Hero Brinkman misdraagt zich en dat is vaak onder invloed van alcohol. Hij zou dus helemaal niet meer moeten drinken. Als hij verslaafd zou zijn dan zou hij mogelijk medische hulp nodig hebben om te stoppen. Hij hoort in ieder geval hulp te zoeken om zijn gedrag met name regulatie van zijn agressie.

 2. Als Hero Brinkman zijn gedrag aanpast en anderzijds zijn leven betert dan is zijn alcohol gebruik zijn eigen zaak.

 3. Sofia van der Linde Schreef:

  Als Hero Brinkman zijn gedrag aanpast en anderzijds zijn leven betert dan is zijn alcohol gebruik zijn eigen zaak.

  Precies, als hij gewoon oppassend PvdA-lid wordt bijvoorbeeld.

 4. Sofia van der Linde Schreef:

  Hij hoort in ieder geval hulp te zoeken om zijn gedrag met name regulatie van zijn agressie.

  Ik zou adviseren om in dit “Hij” door “PVV” te doen vervangen want het schept uiterste duidelijkheid over het onderwerp.

  Ten tweede zou ik een deradicalistietoets voor PVV adviseren voordat ze aan een (gedoog)regering deel nemen met oog op de nationale interessen van Nederland en onze positie in de wereld.

 5. Nee, want het onderwerp is de persoon en het gedrag van Hero Brinkman.

  De PVV is Geert Wilders. (‘La PVV; c’est Geert Wilders) Ik verwijs soms weleens naar de PVV als een partij maar dat is technisch gezien incorrect gezien de een lid constructie. De PVV is een absolute monarchie met Wilders als koning.

Reacties zijn gesloten.