Zaterdag 29 oktober: #Occupy en demonstreer!

Aanstaande zaterdag bestaat de Occupy-beweging in Nederland twee weken – en ze maakt nog geen aanstalten om weg te gaan. In steden door het hele land richten mensen nu tentenkampen op. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht worden demonstraties en manifestaties georganiseerd. Dit gaat een nieuwe kans bieden om de beweging verder uit te bouwen en verdiepen.

Sluit je aan en help mee de acties en de Occupy-beweging verder op te bouwen. Amsterdam Beursplein 13.00 – Rotterdam Coolsingel (WTC) 12.00 – Utrecht Ganzenmarkt 12.00. socialisme.nu

4 gedachten over “Zaterdag 29 oktober: #Occupy en demonstreer!”

  1. kan er niet iets georganiseerd worden om te voorkomen dat, mocht het zover komen, mauro uitgezet wordt bijv. een massa mensen op de been brengen die voor de gate gaat staan…

  2. haha occupuy rotterdam lacheeeeeen,een klein stoetje mensen met een fluitje en klein spandoekje worden door zes politieagenten begeleid zo min mogelijk het publiek lastig te vallen en zo snel uit het straatbeeld te vertrekken?
    Wat een protest nou dat zal zeeen versetten zeg?

  3. De organisatoren van Occupy hadden eerst van te voren moeten bedenken wat ze wilden bereiken in plaats van alvast maar te beginnen met protesteren. Soms zie je dat ook bij stakingen, dan wordt eerst de boel plat gelegd en vervolgens komt er slaande ruzie over de stakingseisen. Een goede stakingsleider of actievoerder stippelt te voren zijn doel, strategie en akties uit.

Reacties zijn gesloten.