Wordt VVD overmoedig?

De VVD wil nog deze kabinetsperiode naar een AOW leeftijd van 67 jaar. Dit zegt Stef Blok. Hij gaat er van uit dat de PVV hier tegen zal zijn en zal dan steun zoeken bij andere partijen. Maar Wilders liet zijn breekpunt van 65 is 65 de ochtend  na de verkiezingen al vallen, het is nu poosje later, dan zal hij toch ook 66 wel in willen ruilen voor 67? Ik zou het hem vragen, grote kans dat hij gewoon ja zegt. Dan hoeft Stef niet te leuren. Zo maar een tip, ik zou er wat mee doen. 😆

3 gedachten over “Wordt VVD overmoedig?”

  1. @Nolly, nu dat Wilders als bliksemafleider fungeert zijn de VVD druk bezig op hun gebruikelijke manier in de achterkamertjes onder streng geheim hun plannen actief door te voeren. Dit nu is toevallig uit de mond van Blok ontsnapt.

  2. Natuurlijk gaat de PVV die verhoging van de AOW leeftijd steunen. Ze lieten 65 is 65 toch ook vrijwel meteen vallen. Wilders is een VVD-er in hart en nieren. De PVV heeft nog geen enkel Links voorstel gesteund ook als dat wel in overeenstemming was met haar programma.

    De VVD deed zich onder Bolkestein ook wel eens voor als Volkspartij om daarna louter en alleen Rechts pro-grootbedrijf beleid uit te voeren. Wilders is een goede leerling gebleken.

Reacties zijn gesloten.