Wordt Piet Hein Donner het nou wel? Of Niet?

De meeste oppositiepartijen in de Tweede Kamer willen snel van premier Mark Rutte weten of het NOS-bericht klopt dat het kabinet toch van plan is minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) kandidaat te stellen voor het vicevoorzitterschap van de Raad van State. (Oppositie wil uitleg premier over Donner – Telegraaf)

Zal natuurlijk geheel conform Haagse mores omslachtig ontkend worden en over een paar maanden gewoon wel waar blijken te zijn. Ik word toch zo kotsmisselijk van die hypocriete lui.

Update: meerderheid volk wil open procedure. Maar daar hebben onze brievenbuspisvingerlikkers in hun gedoogwrak natuurlijk schijt aan.

4 gedachten over “Wordt Piet Hein Donner het nou wel? Of Niet?”

 1. Zodra de advertentie in de (digitale) Staatscourant staat massaal solliciteren om aan te geven dat de procedure volstrekt belachelijk is nu het kabinet wel degelijk Donner als kandidaat ziet.
  Standaard sollicitatiebrief op het net zetten, mailadres van het ministerie.
  Geen antwoord krijgen op sollicitatiebrief is erkennen dat procedure voorgekookt is.

 2. Eigenlijk moeten de oppositiepartijen nu Hirsch-Ballin naar voren schuiven… (oh, de ironie…) 😉

 3. Peter Schreef:

  Standaard sollicitatiebrief op het net zetten, mailadres van het ministerie.
  Geen antwoord krijgen op sollicitatiebrief is erkennen dat procedure voorgekookt is.

  Ik zal solliciteren.
  Ik zal je de uitslag laten weten.

 4. Natuurlijk wordt Donner het. Hoe meer christelijk en in dit geval gereformeerd ontkennen, hoe meer kans, dat waarheid geweld wordt aangedaan. En op welke andere manier moet Rutte anders zijn meer dan beroerde wetten, grotendeels geent op christelijk links ( Bos Balkenende) er doorheen jassen? Echt Ruttes lidmaatschap der PvdA in zijn studie jaren begint hem parten te spelen. Het geschreeuw van Cohen is louter camouflage. De Bos import is immers van alle bezuinigingen uitgesloten.

Reacties zijn gesloten.