3 gedachten over “Wordt de discriminatie van de PVV zichtbaarder?”

  1. #1 Dat was inderdaad het argument van Agema. Daar kunnen we niks aan doen vanwege Europese wetgeving. En dat terwijl de PVV voortdurend ageert tegen Europa en internationale verdragen als dat strijdig is met hun agenda.

    Het ging ook over dat onderwerp in Nieuwsuur, enige tijd geleden. Was toen ook al geen sterk optreden van Agema, vond ik. Ze vermeed wel krampachtig iedere referentie naar moslims, islam of niet-westerse immigranten. Maar zodanig dat het gemaakt overkwam. Haar enige argument was dat ze het niet kon uitleggen dat een mevrouw in Nederland koude aardappeltjes zou krijgen bij het eten (?) als we die mensen in Turkije ook nog eens gingen helpen. Dat argument bleef ze maar herhalen, ondanks de verschillende vragen van de presentator en de suggesties van haar tafelgenote die vond dat het wel moest kunnen.

    Wat wel jammer was, dat nieuwsuur alleen aandacht besteedde aan een schoolvoorbeeld van een zielige, hardwerkende Turkse man die keurig Nederlands formulerend aangaf hoe erg hij het vond dat hij nu niet naar zijn moeder en dochter in Turkije kon, omdat hij dagelijks een medische behandeling nodig had. En ook de dame die het presenteerde was duidelijk op de hand van Agema’s tegenstander in het debat.
    Daarmee speel je uiteindelijk Agema in de kaart, want die kan haar zwakke optreden nu mooi afwentelen op het ‘gekleurd’ zijn van nieuwsuur.

  2. Ja en als je 70 of 80 bent en je hebt een gekort AOW en AIO wordt je sinds 1.1.2012 gekort op de AIO met €33,09 per persoon per maand en mag je ook niet langer naar het buitenland dan 3 mnd was 6 mnd.Ook de hand van de PVV tuig!

Reacties zijn gesloten.