Worden Geert Wilders’ donateurs zenuwachtig?

VN heeft de hand weten te leggen op een kosten- en opbrengstenoverzicht van een fundraising avond georganiseerd door David Horowitz, waar ook Geert Wilders mocht spreken.
David Horowitz is één van de bekendste neoconservatieve anti-islamactivisten in Amerika.

Op de terechte vraag van VN of er een bedrag van $ 22.775,– aan Geert Wilders is gegeven, ontstak Horowitz in woede. 😀

Denk om je hart man, zou ik zeggen en kijk eens beter uit met wie je omgaat.

Maar het moge duidelijk zijn, de nieuwe wet die er aan zit te komen (net zo als in Geerts geliefde land de VS) om te zorgen dat wij in de Nederlandse politiek gevrijwaard blijven van buitenlandse inmenging als het om donateurs gaat, is nodig.

Of zou Geert al dat geld gebruiken om met zijn vrouw te gaan shoppen in Brussel, dat dan weer wel op reiskosten van de Nederlandse belastingbetaler. Die man moet toch stinkend, gruwelijk rijk zijn?

11 gedachten over “Worden Geert Wilders’ donateurs zenuwachtig?”

 1. Het lijkt mij hoog tijd dat de FIOD eens wat kritischer naar Wilders’ inkomsten kijkt.

  Als het aan mij lag waren alle inkomsten van politici en hoge ambtenaren per definitie openbaar. Net als alle andere inkomens trouwens.

 2. Precies, Al Capone hebben ze uiteindelijk ook via de belastingen te grazen genomen.

 3. Ik geloof zonder meer dat hij zwart geld bezit en dat hij wellicht ook onroerend goed bezit in het buitenland dat niet bij de FIOD bekend is.

 4. Zou zo maar kunnen voor iemand die alles geheim wil houden. ❗ Als kleine dictator zal hij toch in ieder geval wel een vluchtoord hebben en geld in het buitenland, zoals al die dictators? 👿

 5. Horowitz, ooit communistisch geïnspireerd anti-koudeoorlogshistoricus (From Yalta to Vietnam, Imperialism and revolution), die hier ongetwijfeld niet aan herinnerd wil worden en het moet toch altijd wel – waarom moeten wij denken dat hij het nu bij het rechte eind heeft en dat hij toen de antisemiet was waar hij zich zelf nu voor zou uitmaken (iedere antikapitalist is namelijk antisemiet bij die vent tegenwoordig)?

  Hee David, ik heb ze allebei nog steeds hoor! Mainteneer je Geert van de herdrukken? :mrgreen:

 6. ben wel benieuwd, misschien was die barbeknoei bij de gemeente Den Haag, inclusief halalworstjes, wel een stuk goedkoper p.p. dan dit evenement van Horrorwitz

 7. Het wordt de hoogste tijd dat deze haatzaaier, gefinancieerd door ultra rechtse clubs, de mond wordt gesnoerd. Laat hij zijn verkiezingsbeloftes maar nakomen, maar met zo’n hobby is daar geen tijd voor. Bij de eerstvolgende verkiezingen zal er weinig overblijven van de PVV.

 8. De vraag is, wat heeft Hororwitz er voor belang bij om de fuhrer te ondersteunen. Ik ben toch zo benieuwd wat die man daar voor doel mee nastreeft.

 9. @ #8
  Het is welbekend dat de PVV er dubbele standaarden op na houdt, dus moet je niet vreemd op kijken als ze aan de ene kant eisen dat buitenlandse donaties aan moskeeën verboden dienen te worden terwijl zij zelf wel volop buitenlandse donaties ontvangen.

Reacties zijn gesloten.