Windvaan Rutte (VVD), alles voor de macht

Rutte wordt weggezet als allemansvriend en halve leugenaar. Probleem is alleen: de VVD-kiezer wil het eerlijke verhaal helemaal niet horen. (VN)

Volgens mij wordt Rutte niet alleen zo weggezet, maar is hij het ook. Als ik in dit stukje lees dat hij eerder een heel ander programma uitdroeg dan in de verkiezingen van 2010 en daarna, dan ís Rutte een allemansvriend en leugenaar. Hij doet alles om maar in het Torentje te mogen zitten. Hij liegt (bijstandsmoeders gaan er niet op achteruit met de VVD), hij draait (te veel om op te noemen), en hij vindt de PVV en de SGP beide een hele gewone partij met hele gewone mensen. Dan ben je niet goed bij je hoofd, als je dat als serieus mens zegt in het Nederland van nu.

Hij heeft Nederland het meest bruine kabinet sinds Seyss Inquart gegeven en deed daar heel zorgeloos over. Niets aan de hand, haha!

Er zijn gigantische problemen in Nederland, er is een financiële crisis die velen gaan voelen en velen nog zullen gaan voelen. En wat doet de minister president? Radiostilte. Dat kan uitgelegd worden (wat ik overigens nog niet gehoord heb) als ‘er wordt retehard gewerkt om een oplossing te vinden voor de huidige problemen’, maar daar geloof ik helemaal niks van. Die mensen in Den Haag leiden een eigen leven en staan zó ver van de werkelijkheid, zij weten niet (meer) hoe het in de echte wereld van alle dag is. Daar komen Tweede Kamerleden pas achter als ze geen Tweede Kamerlid meer zijn en dan gaan ze beetje zielig lopen doen.

 

1 gedachte over “Windvaan Rutte (VVD), alles voor de macht”

  1. Inantwoord op de uitslag van het vertrouwen in de politiek en zijn politieke leiders ,waaruit bleek dat het vertrouwen in rutte zeer laag was .Als antwoord daarop zij rutte dat hij er hard aan werk om dat vertrouwen te herstellen .Nu is dat een antwoord dat elke politicus geeft met de gedachte dat deze holle woorden daarin verandering zouden brengen .Deze coalitie zal zeker geen enkel vertrouwen kunnen geven zowel rutte als samson niet .Het zou een zegen zjin indien zij tezamen met trix zouden opstappen .

Reacties zijn gesloten.