Willen Wilders en Rutte dat we een Noord-Korea worden?

Met een uitspraak als ‘Nederland voor de Nederlanders’ en een opstelling alsof het buitenland er niet toe doet, wordt Nederland beschadigd. Op meer dan één front. Co Kolijn fileert in VN heel mooi deze domme insteek, die absoluut niet bij liberalen past. Maar ja, de liberaal is ook al niet meer wat hij geweest is. Allemaal gedevalueerd door de afvallige liberaal die gewoon een narcistische xenofoob is.

7 gedachten over “Willen Wilders en Rutte dat we een Noord-Korea worden?”

 1. `Orde op zaken stellen’ (huidig VVD-motto) in een Nederland `dat aan de Nederlander wordt teruggegeven’.
  Mussert had het 70 jaar geleden kunnen proclameren, de hakken tegen elkaar klakkend.

  Ik stel me zo voor dat Rutte tikkend aan zijn pet zijn Leidsman Wilders groet: `Heil aan het nieuwe Nederdietsche ressentiment! Houzee, recht-zo-die-gaat. Voor Volk en Vaderland!’

  .

 2. Willen de linkse partijen dan NOG meer buitenlanders hier zetten en vervolgens in ons land achter de geraniums zetten? We hebben er nu al bijna 1 miljoen(!!) die onze taal niet eens spreken,laat staan schrijven en die dus NERGENS inzetbaar zijn,mede doordat ze dus te laag geschoold zijn. Dus NOG meer van dat soort in de bijstand,achter de geraniums zetten? De maat dreigt meer dan vol te geraken en het wordt dus volledig onbetaalbaar.We hebben hier in dit doorgedraaide linkse partijen-land al meer dan genoeg mee-eters! En waarom trouwens vluchtelingen opnemen uit Libie en Egypte en zo? Er komt daar nu toch democratie? Dan hoeven ze toch niet hierheen te komen? Ze hebben allemaal minachting voor de Westerse beschaving en onze Westerse waarden,,maar willen wel hier naar toe.De Islam is toch zogenaamd vredelievend dus waarom kunnen die steenrijke olie-sjeiks uit Saoedi Arabie niet wat geloofsgenoten helpen en die vluchtelingen onderhouden en bij hun huisvesten? Waarom altijd met die lui naar Europa? De Islam is toch zogenaamd een vredelievende godsdienst dus waarom helpen de rijke oliebaronnen daar hun geloofsgenoten dan niet?

 3. Karel Schreef:

  Hee, een nachttrol.

  Ja, die Henri heeft het over 1 miljoen allochtonen die niet inzetbaar zijn terwijl het cbs aangeeft dat 400.000 mensen werkeloos zijn waaronder je ook de autochtonen moet rekenen. Henri is dom of doet alsof. Ik denk eerder het eerste. 😀

 4. Henri Schreef:

  Willen de linkse partijen dan NOG meer buitenlanders hier zetten en vervolgens in ons land achter de geraniums zetten?

  Dómme vraag! Want het zijn de rechtse knijpkapitaalhouders die buitenlanders zo nodig moesten implementeren in onze industrie & landbouw om ze uit te buiten. Zoals nu met Poolse knechten die voor een appel en ei moeten bukken voor hun boertige bazen in de CDA-polders.

  Wat denk je trouwens van die massa’s hollandse vaderlanders die emigreerden naar Australië en Canada? Die hebben daar hun muffe hollandse klompenkringetjes en gristenfundokerkjes waar ze zich onderling saamhorig uitsloven, zonder zich aan te willen passen aan hun royale gastheren overzee.

Reacties zijn gesloten.