Wilders zo trots als een aap

Dat hij ‘bijna’ in de regering zit. Hij staat er te oreren alsof hij de premier is, het lijkt wel een tweede regeringsverklaring. Wij, van de regering, 😮 . Ook is hij ineens minder uitgesproken met zijn mening en heeft geleerd van zijn proces. Hij citeert tegenwoordig, hij zegt het niet zelf, nee hij citeert. Waarom? Dan kan hij niet gepakt worden voor de uitspraak. Zal wel een heel PVV-klasje aan het zoeken en archiveren van geschikte uitspraken zijn voor de toekomst. Zegt hij lekker zelf niets mee, maar citeert, u bent gewaarschuwd.

Uiteraard kan hij alleen maar in superlatieven spreken over het regeerakkoord, was wel even wennen om een Wilders zo positief te horen over een kabinet. Geen gefulmineer, geen gebraak, maar wel eindeloos zichzelf verheerlijken. Doet me toch aan iemand denken met zijn gebral.

Uiteraard had hij diverse aanvaringen, wat kun je anders verwachten met de beweringen van deze man? Ook had Pechtold een relevante vraag, tegen wie moet hij opposite gaan voeren?

Wilders wil dat de koningin in de toekomst geen deel meer uitmaakt van de regering.

Rouvoet snapt niet wat de winst voor Nederlanders is van het strafbaar stellen van illegaliteit. Wilders reageert met dat je dan boetes kunt geven en ze op kunt sluiten. Rouvoet verwacht dat als je illegalen boetes gaat geven, de post oninbare boetes bij het ministerie van Veiligheid & Justitie zal oplopen, als je ze oppakt, kosten ze heel veel geld en zal ook dat potje sneller leeg gaan.

Wat vond ik van het optreden van Geertje? Walgelijk! Dat hij een slecht verliezer is, dat wist ik al. Maar hij is ook een slecht winnaar. Hij laat duidelijk leedvermaak zien over de behaalde zege. Dat maakt dat hij voor mij een klein kind blijft dat zich niet als een volwassen man kan gedragen.

8 gedachten over “Wilders zo trots als een aap”

  1. Van mij mag “zo trots” bovenop weggelaten worden, want het weergeeft welke instelling overheerst Bruin I.

  2. Wilders was de gewoon de beste van het hele zootje. Ik heb die youtubefilmpjes maar effe gedowload. Op DVD branden en er nu en dan naar kijken. Heerlijk. Ik heb die mevrouw Hamer nog nooit zo zuur gezien.

Reacties zijn gesloten.