Wilders zijn soort

De 1 mei tweet, huftergedrag in woorden

Han van der Horst pleit voor stilte, voor zwijgen over dit soort dingen. Ik niet! Ik vind het schandalig! Ik schaam me dat onze politici dit tolereren en gewoon gaan vinden. Dat ze uit angst, zelfbehoud, beter weten hier niets aan doen. Geert Wilders is de bully van het schoolplein en iemand moet hem eens zijn plaats wijzen. Zeggen dat het niet meer gepikt wordt, dat hij zich gaat gedragen. En laten we dan eerst eens stoppen met hem toch best wel een aardige man te noemen, het is gewoon een treiterkop die op 4 en op 5 mei ook wel weer flink wat mensen op het hart zal trappen, de schoft.

7 gedachten over “Wilders zijn soort”

 1. “…met hem toch best wel een aardige man te noemen..” Inderdaad is er een ultra-groot vraagteken te plaatsen bij de mensen die dat vinden.

  Welke psychische afwijking moet je voor eigen hebben om een verwerpelijke figuur en gedrag goed te keuren.

  Tenzij jij niet hetzelfde verwerpelijke figuur heb.

  Volgens mij hyena’s vinden hyena’s zeer sympathiek! ( en ik heb niets tegen dieren of Wilders, hoor!)

 2. Helemaal mee eens Keira!

  Waar we eens over na moeten denken is een vraag als: “Hoe gevaarlijk is Wilders / de PVV voor de Nederlandse samenleving”?

 3. Bovendien ging de PVV er toch vanuit dat de PvdA in 1896 is opgericht door de bekende Zweedse chemicus Svante Arrhenius?

  Dus felicisneren met een 65-jarig bestaan is sowieso al fout, want volgens de PVV-catechismus moet dat 115 zijn!

 4. De enige vorm van stilte waar ik voor ben is een Cordon Sanitair ondersteund door alle politieke partijen. Zolang dat er niet is…

 5. Wat het maar een gewone treiterkop… nee dit is een andere treiterkop.

  Je kent hem wel, de stoker….. zet mensen tegen elkaar op en mensen tegen zichzelf. Zo gauw deze mensen dan gaan vechten of er dreigt een klap naar hem te vallen. Zal hij gauw naar de Hoofdmeester rennen om te janken :”Meneer Jobje wil mij slaaaaaaahahahaan”. En krijgt Jobje straf. Hoe zo’n hekel ik niet had aan die types, omdat ik meestal degene was die na moest blijven omdat zo’n eikel net zo lang aan het jennen was totdat ik hem er een op tjeisde. Een voorbeeld: Mijn Vader was Arbeids-ongeschikt en deels verlamd dus constant opmerkingen over dat mijn Vader lui was en een bloedzuiger op de maatschappij of ik werd onterecht beschuldigt van stelen en werd mijn Deutschmark muntje afgepakt door de meester en aan zo’n persoon gegeven. Natuurlijk word je dan boos en heis je er weer eentje voor, hup straf, ouders op school, pestkop natuurlijk allang naar huis en ouders worden met de nek aangekeken omdat je vader boos word op de Meester (“Ja godverdomme moet hij zich dan alles laten zeggen/Dat muntje heb ik hem gegeven Godverdomme”, “Meneer kunt u zich even gedragen ik kan wel zien waar hij zijn agressie vandaan heeft” en dan moest mijn moeder mijn vader weer kalmeren).

  Geert Wilders laat bij mij al deze Alarmbellen rinkelen, hij voldoet perfect aan dit type pestkop. De lafste van type pesters. Een van de redenen dat ik hem dus ook niet moe, zelfs bij normale plannen van hem zegt hij het weer zo dat ik me ga ergeren en vroegere ik zijn handen gaan jeuken. Het is een lafbek.

  BAH Dit is een Maatschappij geworden waar dat soort pestkoppen beschermd worden en haar slachtoffers gehaat. Want ja in frustratie gaan die schelden of worden boos. Want geweld mag niet, en jennen mag altijd tot op het bot. Ben ik blij dat ik met mijn Deense Vriend in Denemarken ga wonen, ja ok daar heb je ook populisten maar daar gedragen zelfs die zich niet zo. (Ik ken iemand daar die op de Deense Volkspartij steemt, en zelfs hij staat verstelt van Wilders en komt met nieuws naar mij toe :”Heeft hij dit echt gezegd?/Kan die man zich ook normaal uitlaten over zijn tegenstanders?” wat hij online leest.)

  Sorry lang betoog, ik denk wat emotioneel omdat ik van Pesten nogal boos word.

Reacties zijn gesloten.