Wilders wil debat over zijn uitlatingen voeren in de Tweede Kamer

Nou laat hij dat dan ook eens doen! Het enige wat hij doet is grammofoonplaat spelen met zijn vooraf ingestudeerde verhaaltje en hij gaat nooit inhoudelijk in op vragen. Daarbij vind ik dat de Tweede Kamerleden daar ook maar eens een eind aan moeten maken. Natuurlijk is het moeilijk als je het oneens bent en een van de partijen hanteert zijn eigen regels. Net zo frustrerend als ruzie maken en de andere partij wil er niet aan mee doen. Maar mijn hemel, niet alleen Wilders heeft toch adviseurs? De anderen zijn met meer en kunnen hem nog steeds niet aan? Kom nou toch!

Verder ben ik het helemaal eens met Wilders dat hij een debat over zijn standpunten in de Tweede Kamer moet voeren, laat hij dan daarbuiten zijn mond eens houden! Alles wat hij zegt zorgt voor nog meer polarisatie in de samenleving, zijn volgers slikkens alles als zoete koek en gaan er mee aan de slag. Alles gaat als een langzaamwerkend gif de samenleving in.

Nu wil hij weer niet bevestigen noch ontkennen wat hij heeft gezegd. Wil hij nog meer camera aandacht? Moeten alle ‘voorstellingen’ van Geert op camera vastgelegd worden, opdat we kunnen controleren wat hij wel of niet heeft gezegd? Ik denk dat we met deze hele charade de climax wel hebben gehad van de Gekke Geert show. Hierna zal hij nog even garen spinnen bij het proces, maar zullen we hem hierna maar gewoon vergeten? Lijkt me het ergste wat de man kan overkomen.

7 gedachten over “Wilders wil debat over zijn uitlatingen voeren in de Tweede Kamer”

 1. Een debat hè? Dat-ie niet alleen, dankzij de vandaag weer door Moszkowicz gememoreerde immuniteit allerlei niet-onderbouwde stellingen de Kamer en het land en alle 48 actualiteitsrubrieken inslingert, en meteen weer hard wegloopt, maar er echt over discussieert?

 2. alleen van achter de rug van tante Im-mien-iteit durft stoute jochie Geert alles te zeggen ….

 3. Wilders moet niet in debat gaan over zijn uitlatingen in de Tweede Kamer.
  Het zou beter zijn als hij gewoon zijn werk gaat doen in de kamer en er voor zorgen dat iedereen wakker blijft.
  Het is gebleken dat de politiek al jaren als een blinde vink gehandeld heeft met alle gevolgen van dien.
  Onderhuids broed veel ongenoegen over het compleet gefaalde integratie beleid.
  Laten de Nederlanders blij zijn dat Wilders de moed heeft zijn nek uit te steken,al ben ik van mening dat het al veel te laat is.
  Ik woon in Azië en zie alleen maar programma`s van BVN die wel overdreven rood gekleurd zijn en dus anti Wilders en met gasten die totaal geen normen en waarden hebben.
  Wat zegt u ,,Gods dienst vrijheid” ga eens een Christelijke kerk bouwen in een islamitisch land
  Realist

 4. Realist: “probeer eens een kerk te bouwen in een islamitisch land”, dat is niet zo’n snuggere opmerking. Eigenlijk is het een ronduit stomme opmerking. Kennelijk vind je die beperking van de godsdienstvrijheid niet geweldig. Waarom zouden we dat hier dan wel mogen?

Reacties zijn gesloten.