Wilders weekendje weg naar Knokke

Geert Wilders zou dit weekend van plan zijn om een bezoek te brengen aan de Belgische badstad Knokke Heist. Dat meldt althans de KneistiKrant, een ‘Digitale krant voor de bewoners en bezoekers van Knokke-Heist. Elke dag meer dan 9000 lezers!’. “We kregen deze bevestiging ook te horen bij het hotelwezen in onze badstad”.

De KneistiKrant weet trouwens nog niet wat Wilders van plan is aan de Belgische kust:

Of hij op uitnodiging van Vlaams Belang boegbeeld Filip Dewinter naar Knokke-Heist komt is alsnog niet duidelijk. Dewinter is in Knokke-Heist vaak op vakantie, maar niemand bij het Vlaams Belang kan of wil de komst van Wilders bevestigen. Maar als hij komt zal het zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Het is een feit dat de aangroei van Nederlanders in Knokke-Heist de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Misschien komt hij dan ook gewoon op bezoek bij een aantal van zijn landgenoten.

4 gedachten over “Wilders weekendje weg naar Knokke”

  1. Daar in Knokke Heist is het wel heeeeeel erg komkommertijd 🙂 Om een al dan niet bezoek aan te kondigen alsdat het misschien wel zou kunnen gebeuren, indien, als etc.

  2. Wow.. die reactie ook van die belgen en het Vlaams Belang. Alsof de Fuhrer langskomt “Er is een rumour hij komt misschien langs, maar de NSB wil nog niks kwijt… dat word wachten jongens en meisjes en ja hoor hij zwaait al naar ons….”

Reacties zijn gesloten.