Wilders’ Walgelijkste 10 gereed

Ere wie ere toekomt. Toen ik Krapuul ontdekte werd Huib al gauw al gauw één van mijn favoriete auteurs. Hij behoort tot de excellente élite (die spelling houden we erin) die krapuliteiten vanuit zeer verschillende disciplines analyseert, fileert en op vreedzame wijze elimineert. Hij publiceert zelf (onder veel meer) op Huibslog

Huib Riethof (1941) studeerde sociale geschiedenis en woont en werkt in Brussel als onafhankelijk expert voor achterstandswijken in Europa. (e-urban – European Urban Solutions). Was ooit (1970-75) raadslid en wethouder van de PSP in Amsterdam. Blogt in 4 talen (NL, EN, FR en DE) over Europa en heeft een eigen blog. Over Nederland en Vlaanderen schrijft hij in De Lage Landen. Gebruikt te veel “dure woorden”. Maar wie is volmaakt?

Onlangs verscheen de slotaflevering van een huiveringwekkende serie die hij op 22 februari 2011 begon: Wilders walgelijkste. Het is raadzaam om ze alle tien te lezen, te kopiëren, er een kaft om te doen en ze te verspreiden onder alle kamerleden, er conferenties aan te wijden en ze intensief te raadplegen tijdens verkiezingscampagnes in de ruimste zin des woords.

Wilders’ Walgelijkste 10

1. Over (verkrachte) vrouwen
2. De kopvoddentaks
3. Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa
4. De tandenborstels
5. “Socialisten zijn Nationaal-Socialisten”
6. Wortels
7. Concentratiekampen en tuigdorpen
8. En het Recht is ’n ijdel woord
9. De PVV-Maffia
10. Wilders is een antisemiet

24 gedachten over “Wilders’ Walgelijkste 10 gereed”

 1. Andreas,

  ‘Het is raadzaam om ze alle tien te lezen, te kopiëren, er een kaft om te doen en ze te verspreiden onder alle kamerleden, er conferenties aan te wijden en ze intensief te raadplegen tijdens verkiezingscampagnes in de ruimste zin des woords. ‘

  Precies! Zal eens kijken wat ik kan doen.

  Ook ik ben grote fan van Huib!!!!!! 🙂 (wie niet op Krapuul?)

 2. Ik waardeer Huib ook.
  Ik ben alleen bang dat nummer 11 niet lang op zich laat wachten, en waarschijnlijk hoog in de top 10 komt.

 3. #2 Wat dat betreft heb ik het volste vertrouwen in Wilders. En daarna weer in Huib. Maar misschien komt binnenkort wel iemand met ‘Wilders’ walgelijkste 24′.

 4. Vrienden, makkers, zoals we in de AJC zeiden (Rode Valken, Trekvogels [no pun intended, zo heette het onder Drees], sociaaldemocratische jeugd in NL tot 1959, pas nog slachtoffer van Wilders-geïnspireerde Breivik in Noorwegen), de tijden zijn veranderd. We heffen de open hand niet meer naar de nieuwe fascisten van Martin Bosma en zeggen daarbij niet meer “Vriendschap”!
  Wat ook de persoonlijke-, ziekelijke- of angst-geïnspireerde motieven van de PVV mogen zijn: Ze hebben al meer dan genoeg verpest. Juist in het belang van anderhalf miljoen misleide kiezers, moet rücksichtslos de waarheid gezegd worden.
  Zoals Krapuul dat van begin af aan doet.
  Natuurlijk is het niet genoeg, om alleen maar aan te tonen, dat de Wilders-beweging een gevaarlijke maffia is.
  Er moet een nieuw élan komen bij links en bij iedereen die oprecht democraat is. Liberalen en gelovigen incluis.
  Nederland is echt in gevaar. En Europa ook.
  Daarom ga ik proberen, om meer bij te dragen tot dat nodige nieuwe élan van Links.
  Eigenlijk, heb ik over Wilders nu wel genoeg gezegd.
  Op dde vuilnisbelt der geschiedenis met die man!

 5. Ik weet soms echt niet wat ik met al die suffe cliché’s moet over Geert Wilders. Onze regering heeft al 30 jaar lang z’n best gedaan om Nederland tot multicultiland om te vormen…. niet omdat het volk dat wil, maar omdat de regering dat wil… in navolging van wat andere landen om ons heen doen. Jarenlang waren de gevolgen van dit beleid niet bespreekbaar want: D I S C R I M I N I N A T I E…. wooow… ik val van m’n stoel. Lieve ruimdenkende mensen wilden zich graag inzetten voor die arme “nieuwe nederlanders”. Maar vraag nu eens één op één aan Nederlanders wat ze van hun land vinden zoals het geworden is. Ik hoor nooit dat men blij is met de multiculti verandering. Ik hoor nooit dat men geniet van de veranderingen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Ik hoor dat mensen verhuizen omdat ze hun stad niet meer herkennen. Dus…. vooral Wilders afzeiken hè… hoe intellectueel ook… dat kan de eerste de beste nitwit.

 6. Dat multiculti beleid was wel het gevolg van dezelfde mensen als die er nu zitten. De VVD en het CDA wilden zo graag laag opgeleide werknemers in hun fabrieken, die zeurden niet zo over de omstandigheden als die lastige Nederlanders. Kregen een klein salaris betaald en de baas hield de rest. De PvdA heeft grote moeite gedaan om te zorgen dat er niet teveel buitenlandse werknemers in Nl kwamen, dit omdat die de positie van de Nederlandse werknemer zouden verzwakken.
  De spin van rechts dat links de schuld heeft aan het multi-culti gebeuren, is een spin, niet meer dan dat.
  Kijk hier maar even https://krapuul.nl/blog/13917/wat-nou-linkse-regeringen-hebben-het-verknald-in-nederland/ welke kabinetten we hebben gehad en wijs dan even aan welke er echt alleen maar links waren. Ow en let ook even op wanneer de tekorten opliepen, was altijd bij een VVD-CDA kabinet, want ook dat is een goed gelukte spin, dat links geld uitgeeft. Is niet zo, links mag altijd de zooi van rechts opruimen, zoals nu. Deze crisis die al maar erger wordt is veroorzaakt door die fijne rechtse marktwerkingmentaliteit.
  En kijk ook even hier https://krapuul.nl/blog/39948/21-200-dagen-gristelijk-extreemlinkse-overheersing/

 7. Kees Klip Schreef:

  Dus…. vooral Wilders afzeiken hè… hoe intellectueel ook… dat kan de eerste de beste nitwit.

  Is niks mis mee, een geblondeerde fascist veroordelen tot minderwaardig mens. Want racisme & xenofobie zijn geen mening. Generaal B.D Schreef:

  Kees goed bezig jongen!!!!!

  Och gut, vooraf afgesproken hulptroepen van het weerzinwekkende, grauwe tokkische Wildersplebs. 😥

  En voor de rest, dit domme volk moet luisteren naar wat Keira samenvat:
  `Dat multiculti beleid was wel het gevolg van dezelfde mensen als die er nu zitten. De VVD en het CDA wilden zo graag laag opgeleide werknemers in hun fabrieken, die zeurden niet zo over de omstandigheden als die lastige Nederlanders. Kregen een klein salaris betaald en de baas hield de rest.’

 8. Keira,er zit kern van waarheid in je verhaal,maar buiten dat heeft het nederland niks dan ellende gebracht.
  En nu gaan we weer hetzelfde doen met onze Ooster buren(Polen,Roemenen,Bulgaren,enz ,enz…
  Dus we hebben wederom niks geleerd!!!!

 9. @ Kees Klip:
  lieverd,we kunnen toch niet terug gaan naar 1930?
  Potkachels,waterstoker,scharensliep,bedstee,kolenfornuis,gaarkeuken,vrouwen die met krulspelden in een mat met mattenklopper uit het raam uitkloppen?op een oude bakfiets verhuizen?met een hoepel op de straat spelen?enz enz natuurlijk herkennen de mensen het moderne leven niet omdat zij zo graag in de vroegere tijden willen verblijven…dat kan niet.

 10. Generaal B.D Schreef:

  En nu gaan we weer hetzelfde doen met onze Ooster buren(Polen,Roemenen,Bulgaren,enz ,enz… Dus we hebben wederom niks geleerd!!!!

  Wat een slachtofferig neonazistisch gezemel. Er zijn geen problemen in NL met jouw `Oosterburen’, of het zou Israël al moeten zijn, er zijn ook geen problemen in Nederland met Moslims

 11. Abdul,wordt wakker kijk naar het nieuws lees de kranten dan weet je genoeg….
  En als het zo doorgaat krijgen we grote problemen,en al helemaal als straks de echte crisis begint.
  Als onze spaarcentjes niks meer waard zijn,want dan beginnen de meeste Nederlanders te piepen!!!
  En wie krijgen dan de schuld juist ja…..
  Snappie nu Abdul.

 12. Wat is dat toch met mensen die denken dat zij als enige “wakker” en op de hoogte van het nieuws zijn? 😐

 13. Kees Klip Schreef:

  (…)Maar vraag nu eens één op één aan Nederlanders wat ze van hun land vinden zoals het geworden is. Ik hoor nooit dat men blij is met de multiculti verandering. Ik hoor nooit dat men geniet van de veranderingen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht. Ik hoor dat mensen verhuizen omdat ze hun stad niet meer herkennen.

  Dan moet je eens met andere mensen praten dan de tokkies en racisten die blijkbaar nu tot je kennissenkring behoren.

 14. DarkSkywise Schreef:

  Wat is dat toch met mensen die denken dat zij als enige “wakker” en op de hoogte van het nieuws zijn?

  Haha… 🙂 en zo’n oetlul als B.D bralt dan ook nog : `Abdul,wordt wakker kijk naar het nieuws lees de kranten dan weet je genoeg….’ Dat slag dombo’s gelooft àlles wat in de pulppers staat gedrukt, en wat wordt voorgekauwd op televisietalkshows en het tokkiesjoernaal van SBS zès.

 15. Abdul, hier in dit land spreken we Nederland en lopen vrouwen niet in een vuilniszak, jij begijpe?

 16. @ mike:
  Ja ikke begrijpe hier wij spreke nederland??
  en lopen vrouwen in in hun miniscule slipjes met vocht eruitlopend en hun blote tieten op TV te kreunen en te hijgen dat ze hee erg heet zijn,zodat mike ernaar kan kijken en wel vreemd dat hij dat doet want hij heb een vrouwelijke moeder en je wil zoiets toch niet zien mike? perverseling

 17. Mike je krijgt 1 waarschuwing; probeer fatsoenlijk te discussiëren of ik schop je van de site. Ik maak geen grapje. Lees eerst de REGELS maar even voor dat je nog 1 woord schrijft.

 18. mike Schreef:

  Abdul, hier in dit land spreken we Nederland en lopen vrouwen niet in een vuilniszak, jij begijpe?

  Och gut, pvv-ertjes elkaar oproepen. En Mike wat doe je zoal voor kost? Of jij soms steun trekken?

 19. DarkSkywise Schreef:

  Wat is dat toch met mensen die denken dat zij als enige “wakker” en op de hoogte van het nieuws zijn?

  Ze hebben een eigen krant, krant van wakker Nederland.

Reacties zijn gesloten.