Wilders (PVV) ten einde raad: bestrijding islam wordt weer prioriteit in 2013

Geert heeft van alles geprobeerd en niets wilde meer zó aanslaan als zijn hetze tegen de islam. Hij gaat het nog een keer proberen, de ziel. Weet Geert niet dat men dat niet meer zo serieus neemt in Nederland, die hetze?

Hij heeft het er over dat Marokkanen racisme bedrijven, omdat ze nóóit elkaar beroven! Echt niet waar! (zal vast wel via een PVV-meldpunt gepeild zijn, of via De Hond). Maar mag ik dan zeggen dat de PVV van Wilders zelf ook racisme bedrijft? Iedereen doet het goed, behalve moslims en/of Marokkanen. Waarbij het een niet automatisch volgt uit het andere, volgens mij. Maar ja, daar moet je even over nadenken en dat is een PVV’er niet gegeven, die roept eerst en ziet daarna wel. Geert hoopt zeker dat er snel weer verkiezingen komen en neemt alvast stelling met zijn anti-islam-oorlog, wat een kneus.

4 gedachten over “Wilders (PVV) ten einde raad: bestrijding islam wordt weer prioriteit in 2013”

  1. Ook zónder Wilders krijgt de islam alle aandacht en wel doordat de islam zélf al méér dan genoeg de aandacht trekt.

  2. @3 , weer een losse flodder .. De Media kiezen wat ze willen weergeven .. 20 Salafi zwakzinnigen die iets gewelddadigs roepen in de Saudi versie van st Maarten Vlotbrug = GROOT NIEUWS .. Anderhalf Miljoen die protesteren tegen corruptie en Extremisme in Karachi = geen nieuws / irrelevant / onbelangrijk …

Reacties zijn gesloten.