Wilders is nog steeds slecht voor de handel

Trouw opent – op het moment van schrijven – met een aardig inkijkje naar de morele hoogten waarop het CDA zich beweegt:

Het bezoek dat Geert Wilders op 11 september aan New York brengt is riskant en kan schadelijk zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven. Dat zei CDA-senator en partijprominent Hans Hillen zaterdag in het radioprogramma Tros Kamerbreed.

Wilders is slecht voor de handel. Vanuit ondernemerskringen was daar al voor gewaarschuwd. Het zou de beste reden geweest zijn hem niet aan de macht te laten ruiken. Morele overwegingen tellen immers niet voor de boogde coalitiepartijen..

(Trouw). Zie ook (Telegraaf) trouwens.

5 gedachten over “Wilders is nog steeds slecht voor de handel”

 1. Waar hebben we dat ook weer eerder gehoord? 💡
  Oh ja…na Fitna zouden we ook de internationale paria worden. 😕
  Niks van gemerkt! Was het niet Hillen die verleden jaar in juni voorspelde dat de PVV tegen eind 2009 helemaal leeg zou lopen als een ballon!
  Ik denk dat er aan de prognoses en voorspellingen van Hillen maar weinig waarheid tegedicht moeten worden. Eerder het tegendeel, dus zal het waarschijnlijk heel goed zijn voor Nederland.

 2. sorry hoor ik heb jaren gewerkt met mensen over de hele planeet en al die buitenlanders snappen totaal niet waarom een nuchter volk als de nederlanders achter een arisch geblondeerde fascistische clown aan willen lopen ;
  ze zeggen, ja wij hebben ook fascisten in ons land maar die van jullie slaat werkelijk alles 😎

 3. Bizar hoe een extreem pro-Israelische roeptoeter toch al die nazis achter zich weet te scharen.
  Oude definities gaan niet meer op?

Reacties zijn gesloten.