Wilders is een lafbek.

Krijgt hij eindelijk de kans om zijn mond open te doen, beroept hij zich op zijn zwijgrecht! Ja stel je voor dat hij antwoorden moet geven op zinnige vragen en daarmee zijn eigen kuil graaft waar hij dan zonder meer in zal donderen. Maar het laat wel zien dat hij laf is, anderen zien in hem een dapper man die ondanks alle bedreigingen blijft zeggen wat hij vindt. Ik weet niet of ik hem dapperder vind dan anderen, andere politici worden ook bedreigd en blijven ook zeggen wat ze vinden, die vind ik ook dapper. Ik zie alleen maar het verschil dat Wilders met een zeker genoegen mensen kwetst en de samenleving polariseert en dat allemaal onder het mom van “Ik heb het goede met Nederland voor”, dat hadden de missionarissen ook in den vreemde. Zie wat daar van gekomen is.

Zal het door Wilders hier net zo erg worden als in Denemarken? De tijd zal het leren, maar voorlopig accepteer ik het niet. Ik blijf roepen!

9 gedachten over “Wilders is een lafbek.”

 1. Onzin stukje, Hij heeft het grootste gelijk aan zijn zijde. Even voor de duidelijkheid, ik ben geen fan of zelfs maar voorstander van Wilders. Maar in Nederland hoeft gelukkig niemand mee te werken aan zijn eigen veroordeling en mag dus zijn/haar mond houden. Het Openbaar Ministerie denkt een zaak tegen Wilders te hebben, dus aan hen de taak alles uit de kast te halen dat voor elkaar te krijgen.

 2. Als ie zijn mond zou opendoen zou hij ook wel vrijgesproken worden en het zou een iets sterkere indruk maken volgens mij.

 3. Ik heb eerder de indruk dat het O.M. zijn kuil aan het uitdiepen is,het vertrouwen in de rechterlijke macht en O.M.is onder de Nederlandse bevolking wel eens hoger geweest.

 4. Maar het OM wou m toch niet eens vervolgen, die staan daar met frisse tegenzin.

 5. Het OM wou niet vervolgen, maar art. 12 Sv , geeft de belanghebbenden de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen het OM om alsnog te vervolgen. Wat resulteert in deze zaak. Maar Hurt heeft altijd zijn mond vol van vrijheid van meningsuiting. Het had hem gesierd die dan ook te gebruiken.

 6. Na de verklaringen van 3 mensen die geacht worden te weten waar zij over spreken, hoorde ik zelfs van mensen die fel tegen wilders zijn, het kommentaar dat het wel eens zo kon zijn zoals wilders zegd,en dat hij laf is .daar heeft hij denk ik wel het tegendeel bewezen .

 7. ik ben trouwens geen wilders stemmer sta wel achter zijn program maar heb dus niet pvv gestemd omdat ik bang was dat hij met die katolieke kliek van het cda zou gaan wat nu dus jammer genoeg gebeurd

 8. Sjok Schreef:

  Onzin stukje, Hij heeft het grootste gelijk aan zijn zijd

  Bovenstaande is het grond voor fascisme in Nederland anno 2010.

 9. bertusd Schreef:

  Na de verklaringen van 3 mensen die geacht worden te weten waar zij over spreke

  De achterlijkheid die uit bovenstaande druppelt is weer een van de redenen die Wilders, met zijn zeer achterlijke cultuur en stellingen, massa van die achterontwikkelde mensen kan aanspreken.

  De mensen die als zelfgeproclameerde “deskundigen” hebben getuigd zijn bewezen achterlijke amateurs. Zie eerdere publicaties op krapuul.nl.

Reacties zijn gesloten.