Wilders is de enige man

‘Zo is dat,’ dacht toen ik de snoeischerpe column las van Joost Niemöller. ‘We zijn een stel watjes. En dat komt door die rotwijven. Het is dat feminiene in Nederland. Dat moet harder, veel harder.’
Even voelde ik mijn handen jeuken, en onderdrukte de neiging om mijn vrouw een veeg te geven: Ik kreeg zowaar een stijve!

‘Rutte en Samsom ook, allemaal wijven. En er is er maar een. Eentje die een echte vent is. Die zegt waar het op staat! En dat hij wist dat hij voor gek versleten zou worden. Wat een held. De Moed van Wilders sloeg hem er door. Zijn beveiliging is slechts nep, want Wilders is nergens bang voor: Wilders heeft ballen!!’

‘En Wilders vindt islam een groter probleem dan de crisis. Wat een held! Wilders houdt koers. En ramt zijn schip recht in de molsimproblematiek! Kan ons die armoede toch schelen!’

‘En ik, als man ben ook niet het probleem, ik ben een uitweg! En mijn vrouw ermm… Ja! Nou ja… Ermm, dat is eigenlijk ook een man. Net als Thatcher eigenlijk een vrouw met ballen was. Wat een vent is mijn geliefde toch!’

‘Maar ik moet meer mannelijk en moed durven tonen. Want dat ik een hekel heb aan mijn vrouw is alleen maar lafheid. Ze houdt me een spiegel voor. En daar hoef je inderdaad geen psycholoog voor te zijn. Om zoiets te roepen bedoel ik dan…’

‘ROTWIJF ROTWIJF ROTWIJF!!!’

‘Maar dan alleen in gedachten natuurlijk. Want het is net als met Wilders, een man als mijn vrouw kun je alleen overschreeuwen met schelden. Omdat ik eigenlijk heel bang voor haar ben. En omdat ze altijd gelijk heeft.’

Joost, ik ben weer een stuk wijzer van je geworden.

Dank!

21 gedachten over “Wilders is de enige man”

 1. Na het lezen van jouw mooie column heb ik wel ongeveer een vermoeden wat een stompzinnig verhaal dat van die nazi weer eens moet zijn. Hoef ik die site weer niet aan te klikken, dat boort hen weer wat advertentieinkomsten door de neus en scheelt mij weer energie die ik anders zou verspillen aan ergernis of verontwaardiging. 🙂
  Dank.

 2. @1 Ik las het stukje bijna per ongeluk. De nieuwsgierigheid won. En dit stukje is een soort boetedoening.

 3. Is joost niemoller eindelijk uit de overdrachtelijke kast gekomen? Of is dat nog een stap te ver voor haar?

 4. @2, @4, 🙂
  @3, Dank voor je ontboezeming. Ik word fysiek al na 3 seconden ofzo onpasselijk van die fascistische diarree.
  Trouwens hoe het kan dat een fascist die het liefst alle moslims (of allen die door hem in zijn verknipte wereldbeeld als zodanig beschouwd worden) zou vergassen de deur plat kan lopen bij een omroep die onderstaand spotje als eindleader heeft, is mij eerlijk gezegd een raadsel:

  http://www.youtube.com/watch?v=5jZ2tH2ko_E

 5. Ik vind het echt heel knap als iemand zo’n prutswerkje van Niemoller helemaal tot het eind kan uitlezen. Ik lees meestal alleen de eerste 3 zinnen, dan scan ik nog op wat trefwoorden en dan klik ik het weg. En dan douchen.

 6. Joost-N. klinkt hier als de nymfomane die uiteindelijk de juiste maat vibrator gevonden heeft. Wat een pret met “Wilders” zeg je? 🙂

 7. Zullen we om te beginnen dan eens stoppen met die ‘nep’-bewaking? Die kost nl wel écht geld…

 8. Onze subsidiefascist – een eigen WeerAfdeling kan er niet van af, dus hij is omringd door mannetjes op onze kosten – de enige man in de Nederlandse politiek noemen, met zijn kuifje…
  Bedwelmd door vinyldampen, zo iemand.

 9. Inmiddels betoogt Niemöller dat blanke vrouwen zich moeten richten op het baren van blanke kindertjes om de Marokkaanse tsunami te bestrijden. I kid you not. Volgende voorstel van Niemöller: instellen Ahnenerbe (donderend applaus bij DDS).

 10. @17, Ah, en weer een bevestiging dat niemoller een tyfusfascist is.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Fourteen_Words

  Zal niemoller een poster van David Lane boven z’n bed hebben hangen?

  “What we must fight for is to safeguard the existence and reproduction of our race and our people, the sustenance of our children and the purity of our blood, (…) the freedom and independence of the fatherland, so that our people may mature for the fulfillment of the mission allotted it by the creator of the universe. Every thought and every idea, every doctrine and all knowledge, must serve this purpose. And everything must be examined from this point of view and used or rejected according to its utility.”

 11. @19 Cornelis,

  Uit je link:
  “Dat is momenteel het belangrijkste punt. De EU is het kwaad.”

  Dat lees ik hier ook regelmatig op Krapuul.

Reacties zijn gesloten.