Wilders en Savage, de man die 100 miljoen moslims wil doden

Dit lijkt een grap, maar het is een compilatie (met dank aan GJ_) van Michael Savage, een man die oproept tot het doden van 100 miljoen Moslims (want er zijn er toch al 1 miljard), en de verwelkoming en dankzegging van Neerlands onverschrokken held, de politicus van het jaar, de geachte afgevaardige, Geert Wilders.

De bizarre uitspraken door Savage werden gedaan op 17 april 2006. En het interview met Geert Wilders was op 19 oktober 2009. Beide heren worden sinds jaar en dag gerespecteerd in dezelfde kringen. Geert was op special verzoek van Savages luisteraars geïnterviewd door Savage. Geert is geen onbekende op internet, hij haalt er immers al zijn standpunten vandaan, en wist dus ongetwijfeld wie Savage was, en de immense populariteit (volgens sommige bronnen 8-10 miljoen luisteraars) van Savage was te aantrekkelijk om aan z’n neus voorbij te laten gaan. (Beluister het interview hier).

Ook Geerts achterban weet dus wie Michael Savage is. Zo schrijft ene forum-voor-de-vrijheid.nl gast met de username King George een eerbetoon, waarin hij de “de moed, de doortastendheid en doorzettingsvermogen van man met de missie de redding van Nederland” bezingt. Het deed George “deugd dat Geert Wilders over de grenzen een gevierd man is die Nederland op de kaart zet als een land waar het volk die opgedrongen zelfislamisering steeds meer en meer uitspuugt.“ (Zie http://forum-voor-de-vrijheid.nl/vrijheid/archive/index.php/t-18158.html)

Hier is de tekst versie van het getier van Savage (op de Amerikaanse Talk Radio Network’s The Savage Nation):

There are too many RDDBs [red-diaper doper babies, Savage’s term for people supposedly raised by Marxist parents] in high places and in the media and in the courts for us to stand up to this fanatical enemy. And so unless the RDDB is reined in somehow or taken out of power, we’re going to die as a nation. I swear to God that’s what people are saying to me. And these are intelligent people, wealthy people. They are very depressed by the weakness that America is showing to these psychotics in the Muslim world. They say, “Oh, there’s a billion of them.” I said, “So, kill 100 million of them, then there’ll be 900 million of them.” I mean, would you rather die — would you rather us die than them? I mean, what is it going to take for you people to wake up? Would you rather we disappear or we die? Or would you rather they disappear and they die? Because you’re going to have to make that choice sooner rather than later. (bron en audioclip: mediamatters.org)

6 gedachten over “Wilders en Savage, de man die 100 miljoen moslims wil doden”

 1. Ach, kortenoeven wil ook graag preventiev bombardementen op Teheran, dus die is ook al goed voor een preventieve ruiming van een paar miljoen moslims.
  Eigenlijk een soort van “je keek me verkeerd aan, moet ik jou es effe op je gezicht timmeren”

 2. Het is een groepsgebeuren daarom nomaals:

  We hebben te maken met oorlogszuchtige psychopaten die in plaats van in de Pieter Baan Centrum zijn per groot ongeluk in de regering beland.

 3. Savage zegt dat de VS zich zwak opstelt tegen de Moslimwereld. Op welke manier was de oorlog aan Afghanistan en Irak verklaren “zwak”? Ook dat verhaal dat “we” gaan sterven als we niet hard terugslaan tegen de Moslimwereld. Hoe ziet Savage dat gebeuren? De landen in het Midden Oosten zijn zowel economisch als technologisch niet in staat om een veroveringsoorlog tegen het Westen te voeren. Laat staan dat de leiders en de bevolking daar zin in hebben.

  Savage is ook nog een keer verdomde onwetend. Het Amerikaanse grootbedrijf en prominente Republikeinen zoals de Bush clan doen met liefde zaken met de Saudi’s en andere fundamentalisten. Het zijn doorgaans progressieven die daar nog enige kritiek op hebben. Saddam Hoessein is alleen afgezet omdat hij geen bondgenoot meer was van de VS. Dat had niks te maken met het feit dat hij technische gezien een Moslim was.

  Welke zelfislamisering? Begin jaren 90 was Nederland bij tijd en wijlen wat irritant politiek correct maar er is nooit sprake geweest van Islamisering. Het was hooguit de instelling van de verzuiling. Je niet bemoeien met wat mensen in de eigen gemeenschap doen tenzij het overlast bezorgd.

Reacties zijn gesloten.