Wilders eist bedreigd te worden

Na de werkelijk ENORME BOK die hij geschoten had met de vermeende doodsbedreiging door een Duitse komiek, waarvan hij aangifte zou gaan doen, moest Wilders naarstig op zoek naar een andere bedreiging. Doorgaans kennen Limburgers trouwens heel aardig Duits vanwege het deels eraan verwante dialect, weet ik uit jeugdervaring, maar Wilders heeft blijkbaar ook dat – naast enige basale fatsoensregels – blijkbaar niet meegekregen tijdens zijn jeugd die zich toch slechts enkele kilometers van de Duitse grens afspeelde.

En alhoewel het bericht ‘Wilders Slaat Enorm Stompzinnige Blunder Wegens Reeds Sterk Vermoed Gigantisch Gebrek Aan Algemene Ontwikkeling’ blijkbaar niet nieuwswaardig is, moeten wij nu dus wél lezen dat twee opgepakte Syriëgangers Wilders bedreigd zouden hebben.

De enige die beweert dat die bedreigingen er zijn is overigens Wilders zelf, die weer zegt dit gehoord te hebben van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, maar die wil dit weer niet bevestigen om onduidelijke redenen. De woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) zegt niet van de zaak te weten.

Kortom, er bestaat een niet te verwaarlozen kans dat dit hele idee slechts aan het achterbakse, en bovendien door peroxidedampen benevelde brein van Geert W. ontsproten is, in een wanhopige poging zijn imago iets minder belachelijk te maken na onder andere de halve leegloop van zijn sekte.

5 gedachten over “Wilders eist bedreigd te worden”

  1. Dat zou hij wel willen, dat hij bedreigd zou worden door maar liefst 2 Syriëgangers. Want dan zouden er tenminste een paar Nederlandse moslims zijn die zijn poppenkast nog serieus nemen.

  2. Dat “bedreigen” van Wiers begint met de tijd zo ontzettend versleten aan te voelen, net als de propaganda van Wilders/PVV.

  3. “Wilders eist bedreigd te worden”

    What else is new, gezien Wilders niet zonder ‘de Moslims’ kan.

Reacties zijn gesloten.