Wilders: Dutch political Kingmaker aka Captain Peroxide

Zo wordt er op de Time website over Hurt en over Nederland geschreven. Hier heb ik gelezen dat hij maximaal 16 maanden gevangenisstraf of € 7.600,– boete kan krijgen (wist ik nog niet). Dat eerste zal een groot probleem worden, dat tweede zal wel zo door zijn donateurs opgehoest worden. Maar wat erger is voor onze reislustige Blonde, als hij een veroordeling krijgt, dan zal hij niet al zijn favoriete landen meer in kunnen. Dan kan hij op grond van de veroordeling geweigerd worden, weet het niet zeker, maar volgens mij is de VS daar er dan één van.

En dit staat er op een andere pagina van Time over de bordes scene:

here was a conspicuous absence from the ceremony: Geert Wilders, the flamboyantly strident anti-Islamic politician who holds the balance of power in the country.

Kortom, het buitenland heeft echt wel door hoe het hier in Nederland zit. Dan kan Mark of Uri nog zo hard roepen dat Geert niets te vertellen heeft, iedereen, in binnen- en buitenland, weet wie werkelijk de macht in handen heeft.

2 gedachten over “Wilders: Dutch political Kingmaker aka Captain Peroxide”

  1. Gister ook op Euronews een verhaaltje van de zelfde strekking
    Niemand in het buitenland is zo dom te geloven dat wilders niks er mee te maken heeft.

  2. Klopt. Ooit is Kluivert met familie Amerika niet ingekomen, geweigerd om zijn veroordeling met dat ongeluk destijds. Was best sneu, ze wilden naar Disney maar het werd een retourvlucht.
    Amerika doet niet zo moeilijk over die dingen.

Reacties zijn gesloten.