Wilders deelt wéér straf uit aan fractielid

Jhim van  Bemmel mag de komende zes weken niet meer het woord voeren van Wilders. Ben benieuwd wanneer de volgende straf krijgt. Wordt zo nog de stilste fractie in de Tweede Kamer, terwijl het toch de luidruchtigste was.

Maar nu even iets wat mij meer dan dwars zit. Die fractieleden van de PVV krijgen één voor één straf van de Grote Blonde Leider en moeten of een flink deel of de gehele portefeuille inleveren of krijgen zelfs een spreekverbod. Maar ze zitten nog steeds in de Tweede Kamer en krijgen nog steeds een geweldig salaris. Dat is makkelijk verdiend! Wil Hurt voortaan zijn mond houden over mensen met een uitkering? Willen de oppositiepartijen vooral Hurt er aan herinneren als hij weer eens fulmineert over profiteurs? Willen de oppositiepartijen dan vooral even aantippen (of er in beuken) dat de PVV fractie bestaat uit profiteurs? Daar zouden ze mij een heel groot plezier mee doen!

12 gedachten over “Wilders deelt wéér straf uit aan fractielid”

 1. En wat moet dat weer allemaal lang duren voordat duidelijk is wat er met Hernandez gebeurt. Het lijkt me toch vrij snel vast te stellen of je voldoende getuigen en/of beeldmateriaal hebt voor een zaak of niet, waarom moet dat maanden duren?

 2. je zou het ook zo kunnen zien:

  Belastingbetalers betalen € 10967,34 voor monddode PVV-parlementariër

  PVV-Kamerlid Jhim van Bemmel mag de komende zes weken nergens het woord over voeren. Ook raakt hij zijn eerste woordvoerderschap op het gebied van rijksuitgaven kwijt.

  Een kamerlid verdient € 7.311,56 bruto per maand. Voor 1,5e maand nietsdoen betekent het dat Jhim van Bemmel (PVV) met € 10967,34 wordt betaald.

  bron: http://www.nujij.nl/belastingbetalers-betalen-%E2%82%AC-10967-34-voor.10479732.lynkx

 3. Knoeien met vrachtbrieven? 💡 💡
  Het zal toch niets met DRUGS te maken hebben, of met transport van illegale immigranten? 😥
  Kan ook gewoon BTW- of Accijns-fraude zijn geweest, natuurlijk. 😆

  “Ali Wilders
  en z’n 20 rovers
  zaten om het vuur…”

  😎 😎

 4. Erg handig, als je financiële “specialist” voor de rijksbegroting zes weken niks mag zeggen tijdens de begrotingsdebatten-2011.

 5. @4 Dat maakt niet erg veel uit Huib; de helft van de fractie weet niet eens wat zijn/haar portefeuille is. Dat het vertragend werkt is een ander verhaal. Dat hebben fractieleden van de VVD en het CDA ook kenbaar gemaakt aan de media, ik meen iets meer dan een week geleden. Ze kunnen nog altijd naar Geert gaan voor vragen 😀

 6. Ik stel voor dat van Bemmel in die zes weken iets nuttig gaat doen. Bv zes weken lang met kar en bezem letterlijk het Binnenhof schoonvegen. In die straf komen veel PVV-slogans samen. Dat er maar veel vuurwerk mag worden afgestoken.

 7. is een militaire dienststraf, mag hij geen gebruik van maken, heeft toch niet in dienst gezeten?

 8. je merkt het verschil niet….ze mogen toch al niets zeggen bij de pvv zonder de zegen van de grote leider…Nu heeft Hero weer wat bekend,,,,en wat gaan we daar mee doen?? verbannen naar de jeugdafdeling….ze blijven wel massaal plakken op het pluche…

Reacties zijn gesloten.