Wilders’ boek “Marked for Death” blijkt zelf ten dode opgeschreven

Liefst 2.000 gebonden exemplaren van Wilders’ Amerikaanse boek “Marked for death” zijn door Geerts fan Lord Pearson vanuit Londen verzonden aan Britse parlementariërs en opiniemakers. Zonde van de postzegels, natuurlijk.

Tenzij de leden van het Hogerhuis vrijstelling van port hebben. Dan is het weer eens een staaltje van het parasitisme op democratische instellingen waar de PVV en consorten het patent op hebben. (Denk aan de declaratie bij het Europese parlement van vertalingen van PVV-onderzoeken. Denk aan het gebruik van het Tweede-kamergebouw voor ontvangst van Duitse moslim-deportatie-fanaten als Stürzenberger.)

Lord Pearson was het, die Geert Wilders in 2009 uitnodigde om in the House of Lords de film Fitna te komen vertonen. De ex-Conservatief is aangesloten bij de anti-Europa partij UKIP, waarvan hij ook korte tijd voorzitter was. Het zal Dion Graus verheugen te vernemen, dat Pearson het “deerstalking” committee van de Britse jagers-organisatie aanvoert.

Deze 70-jarige hertenstalker dus, ontpopt zich nu tevens als kerst-stalker van “peers” (andere lords), van lagerhuisleden en van “vooraanstaande denkers”.

De Daily Mail noemt de opdringerige verspreiding van Wilders’ boek-met de-lange-naam “Marked for a weird present”, oftewel: Uitgekozen voor een raar cadeau.

En dat is het. Een titel die nauwelijks qua narcisme te overtreffen valt: “Marked for Death: Islam’s War against the West. And Me” – “En Ik!, zei de gek”. (Dat moet ik er altijd bij denken. Sorry.)

Tot dusver hebben al twee van de geadresseerden het cadeau teruggestuurd. Dat zijn “liberal-democrat goedmensen”, volgens baron Pearson of Rannoch.

Dat er zo maar 2000 exemplaren van het boek beschikbaar zijn voor een dergelijke veredelde vorm van verramsjen, wijst erop, dat de uitgave geen groot succes is geweest in de USA. Dat is dan ook geen goed voorteken voor de Duitse vertaling, die op 2 februari zal verschijnen.

“Zum Abschuss freigegeben” zal het boekwerk aldaar heten. “Wild mag worden afgeschoten”, betekent dat ongeveer.

Dat wordt smullen!

10 gedachten over “Wilders’ boek “Marked for Death” blijkt zelf ten dode opgeschreven”

  1. @5 en @7 En nu de liberaal-democraten uitverkoop hebben gehouden is er een gerede kans dat zij de derde partij worden – in het door klassegevoel gekleurde Engeland zullen de Groenen die rol niet krijgen.

Reacties zijn gesloten.