Wilders blijft – omdat u het niet wilt

‘Ik blijf echt in Nederland en ga met heel veel enthousiasme en veel goeie zin campagne voeren.’

Geloof nooit een gerucht tot het officieel ontkend is: Wilders zegt dat hij in Nederland blijft en niet in de VS is om fondsen te werven voor zijn herverkiezing of zijn emigratie voor te bereiden.

Maar wat, als zijn functie in de ogen van zijn sponsors vooral is chaos te schoppen in de Nederlandse politiek, bijvoorbeeld in de vorm van campagne te voeren en na de terugkeer met minder zetels (of desnoods met 24 of meer) alsnog te vertrekken? Waarna een ontheemde fractie halvegaren elkaar de tent uitvecht en het Nederlandse parlement (nog meer) een lachertje wordt?
We zullen het merken.

4 gedachten over “Wilders blijft – omdat u het niet wilt”

 1. Wilders is geen man ‘van-zijn-woord’ zo is herhaaldelijk gebleken (kortgezegd hij liegt regelmatig) dus hecht ik totaal geen enkele waarde aan zijn uitspraak om in Nederland te blijven…

  Het zou fijn zijn dat de media mij daarin eens volgden…

 2. “Geloof nooit een gerucht tot het officieel ontkend is: Wilders zegt dat hij in Nederland blijft en niet in de VS is om fondsen te werven voor zijn herverkiezing of zijn emigratie voor te bereiden.”

  Arnold, dat dacht ik ook toen ik het hem hoorde zeggen en moest aan de ochtend na de verkiezingen denken en het AOW-standpunt. Nog met een hese stem van het feestvieren, werd dat standpunt gewoon bij het grofvuil gezet. Weg ermee! Dus ik zie Geert wel naar de VS vertrekken met zijn shopgeile vrouw. (trouwens zag hem met een dun nekkie op TV met een slecht gestrikte das, als man die zo vaak een das draagt, kan hij dan niet een beetje een das strikken?)

 3. Wilders blijft – omdat u het niet wilt

  Weet je hoe dat komt? Dat Wilders nu ineens blijft? Door al dat gespeculeer! Hou daar toch mee op!
  Een paar weken voor de val van het bralkabinet , liep Wilders ook al eens los buiten het Kotshuis. Weet je nog? Wat gebeurde er toen? Samsom liep meteen te schreeuwen dat het nu wel over en uit moet zijn! Waardoor hij ongewild Wilders het kotshuis weer injoeg!
  En nu gebeurd hetzelfde! Wilders zou best wel vertrekken, maar niet als iedereen daarover speculeert!

  Ja, Arnold J. van der Kluft. Sorry voor m’n taalgebruik, maar ik ben niet boos op jouw, maar boos omdat haatkuifje zoveel media-aandacht krijgt!

Reacties zijn gesloten.