Wilders bezig om beveiliging ook in 2011 geregeld te krijgen

Ja het loopt tegen het einde van het jaar, dan moet je aan volgend jaar gaan denken. Geert roert de trom weer over hoe bedreigd hij wordt. Nou zal wel. Niemand wil natuurlijk het risico lopen dat hem ook echt iets gebeurt, denk dat hij niet eens een keukentrapje op mag stappen (we weten toch allemaal dat de meeste ongelukken binnenshuis tijdens klussen of huishoudelijk werk gebeuren, nou zie hem geen van beide doen). Maar vindt het hele circus dat hij er van maakt toch echt zwaar overdreven. Of zou het zijn om weer geld van zijn buitenlandse geldschieters los te krijgen? 

Daarbij, het kost de Nederlandse belastingbetaler klauwen met geld. Vraag me ook af wie de boodschaptrips naar Brussel betaald als mw. Wilders weer eens leuke kleertjes wil kopen na sluitingstijd. Als Geert nou geen parlementariër is, wie moet dat dan gaan betalen? Denk daarom dat hij de eeuwige parlementariër wordt, moet er niet aan denken 😥

Eerlijk gezegd denk ik dat Julian Assange op dit moment veel meer gevaar loopt, want daar zitten allerlei veiligheidsdiensten achteraan. Die heeft echt reden om bang te zijn.

Aanvulling:
Deze oproep tot moord neem ik heel wat serieuzer dan een oproep uit een grot. Het is niet te geloven. Met de fatwa tegen Salman Rushdie stond het hele westen op de achterste benen en nu, helemaal stil! Schande!!!!!

Deze vond ik wel komisch: Wilders moest in verleden met pruik, plaksnor en zonnebril de straat over. Hoezo, kon hij geen echte snor laten groeien? En die pruik is hij vergeten af te zetten.  😮

14 gedachten over “Wilders bezig om beveiliging ook in 2011 geregeld te krijgen”

 1. Verdomd, hij noemt een pruik; dat verklaart natuurlijk dat kapsel, het ziet eruit als een pruik en het IS gewoon een pruik! In zijn vrije tijd loopt hij natuurlijk met een kale kop rond.

 2. Ik vind het schandalig maar het verbaasd me niet.

  We accepteren het al jaren dat veiligheidsdiensten mensen vermoorden en dat de VS tientallen mensen zonder uitzicht op proces vasthoud in Guantanomo Bay.

  Veiligheid boven alles, niet waar? Veiligheid voor wie? zou de vraag moeten zijn.

 3. #4 Dank je wel voor je vriendelijke attentie dat er taalfouten in het stukje stonden, excuses 😆 Altijd fijn om te leren.

  Daarbij ook wel fijn als er eens een PVV-er reageert die dat wel ziet 😀

 4. #4
  Heb je het tegen mij of tegen Keira, Rietveld?

  Ja, ik had inderdaad mijn spelling beter moeten controleren. Heb je ook nog iets over het onderwerp te melden of is dat teveel gevraagd?

 5. Wellicht dat een bezoek aan zijn huisarts hier uitkomst kan bieden voor Wilders. We moeten allemaal bezuinigen, en de medicatie voor het dempen van een angstig gemoed ( de zgn. anxiolytica ), is stukken goedkoper dan het inhuren van al die beveiligingsmannen.

 6. @ Rietveld:

  Ik ben nieuwsgierig: Ik tel 1 spelfout in het stukje van Keira en 2 in het stukje van Sofia. Zie jij er meer?
  Dat wil ik dan graag weten, dan kan ik er ook nog iets van leren.

 7. Ik vind het niet te veel gevraagd om enige opheldering over de aard en afzenders van de bedreigingen die Wilders te verwelkomen.
  Het is wel bekend dat hij, zijn Sitchting , wordt gesponsord door fervente voorstanders voor een Groot Israel.
  Hij gaat daar dadelijk, 5 december , pro deportatie van alle palestijne en arabieren uit de bezette gebieden speechen.
  Als politicus verkeert hij rechtsstreeks in hete MO oorlogs retoriek.
  Zonder je in dit MO conflict qua opinie te mengen met je wel enorme oen zijn om er zo maar op te vertrouwen dat zijn bedreigingen, zware beveiliging op onze kosten. geen deel van media warfare uit zouden kunnen maken.

 8. Oh ja, ik vind mij eigen spelfouten ook veel erger als niet uiterst dubieus qua genoten opleiding. Daar is Wilders pro potje MO 3 oorlog weer niets bij, shame on me….

 9. #13 Marcel flikker nou toch op met je eindeloze lamentaties. Nou is het leuk geweest oprotten!

Reacties zijn gesloten.