Wilders betaald agent van Lieberman?

Avigdor Lieberman, voorman van de na 1990 geïmmigreerde Russen en Ukrainers in Israël

Avigdor Lieberman is minister van Buitenlandse Zaken in de regering-Netanyahu. Eerder meldden we, dat Lieberman zich alleen mag bezighouden met voor Israël onbelangrijke landen. Dus wel Nederland, niet de VS. Die laatsten zijn voorbehouden aan de boss, Netanyahu himself.

De Israel Beteinu partij van Lieberman, die vooral steunt op Russische en Oekraïense immigranten van na 1990 in Israël, wil van de Israëlische Arabieren (1,5 miljoen Israëlische staatsburgers, vooral te vinden rond Haifa en in het Noorden van Israël) af. Ze zouden naar een Palestijnse staat moeten verhuizen (verdreven worden), waarvan Lieberman er maar niet in slaagt, te vertellen, waar die zou moeten liggen.

Daarom is het handig, een “ongericht projectiel” te hebben, in de persoon van ene Geert Wilders, die dat wel luid en duidelijk zegt: De Palestijnse staat heet “Jordanië”. Arabieren (eigenlijk alle niet-Joden) moeten naar gene zijde van de rivier de Jordaan.

Dat kan en mag Lieberman zelf (nog?) niet zo duidelijk zeggen. Vandaar, dat het best mogelijk is, dat Lieberman alvast een “nuttige idioot” heeft ingehuurd in de persoon van het Parlementslid Geert W., die deze stelling sinds zijn optreden in Kopenhagen (juni 2009) luid en duidelijk verkondigt.

Ook in Israël zelf, in december 2010. (Wilders in Tel-Aviv, 5 december). Voor Wilders is Lieberman interessant, omdat deze geen religieuze basis heeft, maar een raciale. Juist omdat het van de recent geïmmigreerde twee miljoen Russen en Oekraïeners vaak onzeker is, of ze wel echt Joden zijn en omdat de immigranten vaak geen enkele binding met het Joodse geloof of de Joodse gemeenschap hadden, ligt het voor de hand, om hun identiteit negatief te definiëren: Ze zijn eerder anti-Arabisch dan Joods.

Dat is wat Wilders ook steeds zegt. De essentie van Israël is voor hem niet de Joodse cultuur, maar het feit dat het zich beschouwt als te zijn in een strijd op leven en dood met de moderne Amalek, de Arabieren. Moslim of Christen, dat doet er niet toe.

Er zijn verschillende aanwijzingen voor een bijzondere band tussen Wilders en Lieberman. Toen deze laatste voor het eerst naar Den Haag kwam, werd hij niet door de Nederlandse regering ontvangen (buitenlandminister Verhagen, die toen nog ach en wee riep over de slechte invloed van de PVV op de kansen van het Nederlandse bedrijfsleven). Wel echter, vond er in Hôtel des Indes een intiem “etentje” plaats tussen L. en W.

Als ik de berichtgeving van De Telegraaf goed begrijp, wast de voormalige nachtclub-eigenaar Lieberman (Oekraïense Zwarte Zee kust) geld wit via zijn USA-connecties, waarvan een deel vervolgens naar Wilders vloeit.

Bewijzen komen er misschien, als de Israëlische justitie haar onafhankelijk onderzoek daarnaar doorzet. Vooralsnog is niets bewezen. Maar laten we niet elke hoop varen. De Israëlische justitie is onafhankelijker dan Wilders zou willen dat de Nederlandse justitie was. Ministers, eerste ministers en zelfs een president, zijn smadelijk naar het gevang verwezen in verband met o.a. corruptie en buitenlands geld.

Het zou kunnen zijn, dat Wilders’ Amerikaanse bronnen gaan opdrogen. Enerzijds, omdat de PVV zich tegen kosher slachten heeft gekeerd en homo’s en vrouwenrechten zegt te verdedigen, die niet bevallen aan Amerikaanse joods-christelijke fundis.

Anderzijds, omdat Netanyahu zich van Lieberman zal moeten ontdoen, om Kadima (een van de erfgenamen van Likud) en een groot deel van de traditionele Arbeiderspartij mee te krijgen. Die heeft hij nodig, om een brede basis in de V.S. te behouden en het spel van verdelen, uithongeren, verdrijven en pesten van de Palestijnen nog langer voort te zetten.

Er zal naar mijn mening nooit kunnen worden aangetoond, dat Wilders willens en wetens vuil geld heeft aangenomen. Maar dat hoeft ook niet. Openbaarheid van de financiering van het PVV-maffia zal reeds behoorlijk helpen, om mensen de ware aard van Wilders’ onderneming duidelijk te maken.

4 gedachten over “Wilders betaald agent van Lieberman?”

  1. Waar blijft de Journalist die Wilders vraagt of het etnisch zuiveren van Arabisch sprekende Christenen minder erg is als het in Israël gebeurt dan in bijvoorbeeld Libanon of Egypte. Het zou nog leuker zijn als hij eerst wordt gevraagd hoe hij denkt over een Minister in een land in het Midden-Oosten die alle Arabische Christenen het land wil uitzetten.

  2. Het complotdenken inzake het jodendom en het grote geld is tegenwoordig weer in zie ik. Ach ja het is ook al weer zó lang geleden. Altjjd vooral een zaak geweest van nationaal-socialisten, andere socialisten, en moslims. Lekker fris, en dan anderen ook nog moreel de maat durven te nemen.

  3. (al in het Alarm-topic gepost, maar het kan natuurlijk ook hier):

    Israëlische procureur-generaal: “Minister van Buitenlandse Zaken Lieberman (yep, dat vriendje van Wilders, Rosenthal en Verhagen) moet zo snel mogelijk opstappen. Ondenkbaar als de staat Israël internationaal wordt vertegenwoordigd door een persoon die wordt gezien als fraudeur, bedrieger en witwasser.”

    http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2011/04/lieberman_moet_aftreden.html

Reacties zijn gesloten.