Wil de echte Geert Wilders opstaan?

Ooit was Geert Wilders, als woordvoerder sociale zekerheid van de VVD-fractie, een liberaal van het meer radicale soort. De verzorgingsstaat kon volgens de VVD-woordvoerder van destijds niet ver genoeg worden ingeperkt. Naar goed liberaal gebruik moest een ieder maar voor zichzelf kunnen zorgen en als je dat niet kon, had je dikke pech.

De Wilders van de PVV zal zich juist verzetten tegen een ingrijpende hervorming van de sociale zekerheid door de VVD. Hij doet het voorkomen alsof hij er is voor de zwakkeren in de samenleving (alleen niet als dat Islamieten of buitenlanders zijn). Hij had ook de mond vol over de  AOW-leeftijd voor de verkiezingen en hopla,  is 10 juni ’s morgens als ingeleverd met een nog krakende stem van het overwinningsfeest. PVV is tegen aanschaf JSF en tegen nieuwe missie op welke manier dan ook in Afghanistan, ook deze principes zijn al niets meer waard. PVV zal het aankomende kabinet Bruin I niet in de wielen zitten. Nieuwe naam voor de PVV? ‘Principes Vooral Veranderen’ of ‘Principes Vooral Vervelend’? 

De komende week zal laten zien of Geert zijn nieuwe principes echt waren en hij ze trouw is gebleven of dat het een slimme marketingtruc was om kiezers te trekken. Al vrees ik het ergste voor zijn aanhang (en voor Nederland in het algemeen), gezien de principes die al opgegeven zijn. Wat dan wel weer knap is, is dat hij geen kwaad kan doen bij zijn kiezers. Al slaat hij ze figuurlijk in het gezicht, ze blijven het prachtig vinden. Krapulistische masochisten. 😡

Wordt vervolgd!

4 gedachten over “Wil de echte Geert Wilders opstaan?”

  1. Doet mij denken aan een nummer van Ian Dury. Hit me with your rhytym stick

    Hit me with your rhytym stick, hit me slowly, hit me quick, it is nice to be a lunatic
    Hit me, hit me, HIT….. ME!

  2. Dan kan dat maar beter duidelijk worden en dan kan dat jasje we-doen-het-allemaal-voor-de-zwakkeren ook wel uit.

Reacties zijn gesloten.