Wikileaks: Alleen Maxime Verhagen wordt genoemd

Nou dat is dan ook wel teleurstellend voor JP, Hurt en Rutjes. 😈  Ook het aantal documenten, slechts 2.745, gaan over Nederand. Ik voel me gediscrimineerd! 😮

Lees op The Guardian website the full coverage of the US embassy cables.

Wikileaks: Maxime Verhagen ‘will be a solid and effective friend in the Balkenende IV cabinet’ 

O en Maxime heeft ook nog wat uit te leggen aan Hurt, hij is voor toetreding van Turkije tot de EU. 😈

8 gedachten over “Wikileaks: Alleen Maxime Verhagen wordt genoemd”

  1. Waar komt dat getal vandaan? Er zijn ook nog 3021 berichten afkomstig van de VS ambassade in Nederland, er is dus nog hoop, want die zullen vast ook over Nederland gaan.

  2. Geniaal trouwens dat alle linkjes naar de Guardian verwijzen. Die hebben de database online zonder de berichtbodies. De linkjes moeten natuurlijk naar wikileaks verwijzen en eventueel naar torrents met de onverminkte databases.

  3. Maxime heeft miz veel meer uit te leggen. Volgens mij moet de min. BuZa de belangen van NL en haar onderdanen in den vreemde vertegenwoordigen. Lijkt mij niet geheel te stroken met een bezoekje aan de ambassade van een vreemde mogendheid voordat je minister wordt. Zeker niet als de ambassadeur nadien in zulke bewoordingen rapporteerd.

    Is Verhagen ook op bezoek geweest (als pre-minister) bij de ambassade van onze grootste handelspartner, onze EU-partners, de BRIC-landen? Lijkt mij ook heel zinvol.

  4. Piotr Schreef:

    Lijkt mij niet geheel te stroken met een bezoekje aan de ambassade van een vreemde mogendheid voordat je minister wordt.

    Lijkt me normaal dat onze ministers, vooral van buitenlandse zaken eerst goedgekeurd worden voor dat ze in de regering benoemd worden. 😈 🙂 😈 🙂 😈

Reacties zijn gesloten.