Wiesenthal Centre hard bezig betiteling ”antisemiet” te veranderen in geuzennaam

Het Wiesenthal Centrum, een organisatie die zich mensenrechtenorganisatie noemt en zich vooral bezighoudt met het levend houden van de herinnering aan de Holocaust en de strijd tegen antisemitisme, heeft de wereld op Oudejaarsdag verblijd met het publiceren van de lijst van ”Top Tien antisemieten van het jaar 2013”. En daar waren verrassende keuzes bij, zo blijkt uit de krant The Jerusalem Post (en een verbazend groot aantal andere rechtse publicaties die dit nieuws ook zonder commentaar overnamen). Bovenaan de lijst van het Centre, dat zijn hoofdkantoor heeft in Los Angeles, stonden ayatollah Ali Khamenei, de opperste gids van Iran, en de Turkse premier Recep Tayyep Erdoğan. Khamenei verdient de plaats volgens het Centre omdat hij Israel in november de ”dolle hond van de regio” heeft genoemd en onder meer had gezegd dat zionisten in feite degenen zijn die in de VS de touwtjes in handen hebben (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Abu Pessoptimist

3 gedachten over “Wiesenthal Centre hard bezig betiteling ”antisemiet” te veranderen in geuzennaam”

  1. Ik vind ‘dolle hond van de regio’ helemaal niet zo’n ver van de werkelijkheid zijnde benaming.
    Maar mag ik Elma Drayer voordragen voor ‘antisemiet van 2014′? Ik vind namelijk dat als je mensen te pas en te onpas beschuldigd van antisemitisme – bijvoorbeeld middels uit zijn verband gerukte citaten van columnisten en schrijvers aan wier intelligentie zij bij lange na nooit zal kunnen tippen – je de verdenking op je laadt zelf van die smerigheid tot in al je vezels te zijn doortrokken en er naar stinken.
    Dus vandaar: Elma Drayer van sheeple-blaadje Trouw (dat de nagedachtenis van de oprichters ervan en waar zij voor stonden en vielen zo verkracht heeft)’antisemiet van 2014’.

  2. Wiesenthal Centrum; een paar jaar geleden honoreerde ‘der Simon’, nog een sektelid tevens acteur. De waanzinnige ideologie, waar deze acteur, Tom Cruise, voor staat, dicteert dat het ‘psychiaters’ waren die de Holocaust (Shoa) veroorzaakt hebben.

    Antisemiet? Dat is heel hard te bereiken met katholieke zionisten (ja, ‘ze’ bestaan) zoals die droeftoeter achter (alhier in de ban) likud/ likoed punt ennel.

    Elma Drayer is een windvaan.

Reacties zijn gesloten.